fbpx
Menü Bezárás

Műsorok

Forrás Café

A Forrás Café a Forrás Rádió reggeli ébresztő műsora. Szókimondó beszélgetések, érdekes témák és 100% jókedv!

Koktél

Egy csajos Koktél, nem csupán nőknek. Árendás Laura minden hétköznap 10:00 és 14:00 között játékokkal, sztárhírekkel és a legjobb slágerekkel vár mindenkit.

Délutáni Csúcs

Mi délután sem hagyunk unatkozni! Tartalmas beszélgetések, az utak legfrissebb hírei és a legütősebb slágerek négy órán át Ölvedi Rékával.

Light Session

Legyen tánc! Nálunk már hétköznap beindul a buli! Light Session hétfőtől csütörtökig 20-22 óra között a Forrás Rádióban!

Charter

Hazánk és a világ aktuális kedvencei minden hétköznap este 18-20 óra között. Zimmerer Tamás hétfőn Európa, kedden Amerika, szerdán Magyarország, csütörtökön a világháló, míg pénteken a klubok kedvenc slágereit hozza el.

Ziccer

Minden vasárnap helyzetbe hozunk: ez a Ziccer, a Forrás Rádió sportmagazinja. Tartsatok Illyés Rolanddal a hét utolsó napján, 13-18 óra között!

Köztér

Heti közéleti- és sportmagazin minden vasárnap 18-19 óra között: hírekkel, sporteseményekkel és vármegyénk értékeivel.

Hírpercek

Napi hírmagazinunk a vármegye aktualitásait foglalja össze, minden este 20:00-tól.

Saturday Live & Club Session

Szombat esténként a legjobb mixekre bulizhattok: 20:00 és 22:00 között Saturday Live Session, 22:00-tól 0:00-ig Club Session.

Lounge Session

Ha nyugalomra vágynál egy pörgős hét után, hallgasd a Lounge Sessiont minden pénteken 20:00-tól éjfélig Hauber Zsolttal és Norbert van Dale-el.

ElmeZaj

Valódi emberek valódi történetei. Hétköznapi emberek rendkívüli tettei, példaképek, tanulságos történetek. Beszélgetések, amik garantáltan nem hagynak hidegen. Ez az ElmeZaj, a Forrás Rádió podcastje Ölvedi Rékával!

Egység

Fókuszban a mentális jól-lét! Egység - Ne csak éld, értsd is az életet! Ez a Forrás Rádió lelkiegészség-magazinja minden csütörtökön 12:00-tól.

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE