fbpx
Menü Bezárás

Műsorok

Forrás Café

A Forrás Cafe a Forrás Rádió reggeli ébresztő műsora. Szókimondó beszélgetések, érdekes témák és 100% jókedv

Koktél

Színes és garantáltan felráz - ez a Koktél. Ferenczy Balázs minden hétköznap 10-től 14 óráig játékokkal, sztárhírekkel és a legjobb zenékkel vár mindenkit.

Délutáni Csúcs

14 órától még magasabbra emeljük a fordulatszámot: Az utak legfrissebb hírei és a legütősebb slágerek négy órán át Bálint Lászlóval

Light Session

Nálunk már délután beindul a buli! Light Session hétfőtől csütörtökig 20-22 óra között a Forrás Rádióban!

Charter

Hazánk és a világ aktuális kedvencei minden hétköznap este 18-20 óra között. Zimmerer Tamás hétfőn Európa, kedden Amerika, szerdán Magyarország, csütörtökön a világháló, míg pénteken a klubok kedvenc slágereit hozza el.

Forrás DJ

Velünk a buli a nappalidba költözik! Minden pénteken 20 órától éjfélig és szombaton este hattól éjfélig a térség közkedvelt lemezlovasainak a mixei pörögnek.

Kívánságműsor

Szombaton és vasárnap reggel 9-től 13 óráig ti lehettek a forrás rádió zenei szerkesztői. Kérjétek kedvenc slágereiteket, a dalkérők között minden kívánságműsor végén egy nagy családi pizzát sorsolunk ki.

Szieszta

Nálunk a hétvégi pihenés is lehet pörgős! Szieszta minden szombaton és vasárnap 13-18 óra között a legjobb slágerekkel!

Köztér

Heti közéleti- és sportmagazin minden vasárnap 18-19 óra között: hírekkel, sporteseményekkel és megyénk értékeivel.

Hírpercek

Heti közéleti, szolgáltató magazinunk minden héten olyan embereket szólaltat meg, akik a megye életének részesei, jelenlétükkel, tevékenységükkel pedig hozzájárulnak e közeg kulturális-, sport- avagy közéleti eredményeihez.