Lejátszás LejátszásSzabó Balázs Bandája - Ikarosz

Zene

Pásztor Anna: „én az életet zabálom”

Az Anna & the Barbies énekesnője igazi Gombóc Artúr, ha az ételekről van szó, sőt igazi hedonista, ha az életről van szó – Pásztor Anna rádiónknak adott interjújában egy titkos, nagy projektről is említést tett.

Igencsak eltérőek Pásztor Anna reggelei, hiszen mint zenész gyakran hajnalban ér haza, viszont ha tévés munkája van, akkor pedig reggel indul a meló. Mostanában ez utóbbi jellemző, hiszen egy titkos, nagy projekten dolgoznak, amihez bizony reggel kell felkelnie. Ilyenkor hazaér, lezuhanyzik és már megy is tovább. Minderről Pásztor Anna Fenyvesi Zolinak mesélt a Forrás Caféban.

Pásztor Anna azt is elárulta, mit eszik, hogy ennyi energiája van és kiderült – mint Gombóc Artúr a mindenféle csokit – ő is úgy szeret mindenféle ételt, legyen az furcsa, csípős, édes, fűszeres. Sőt ez az életére is jellemző, igazi hedonista, mint fogalmaz: én az életet zabálom.
A színpadon és az életben is a teljes színskálát igyekszik megmutatni és megélni. Ahogy él, azt pedig egy dalban is megénekelte, ez a Márti dala, amely pont azt mondja: Kezdjetek el élni!

Alig várják egyébként az együttessel a koncerteket, imádnak színpadon lenni, repertoárjuk pedig annyira jó, hogy alig bírnak válogatni. A színes, hedonista életvitelből a tatabányaiak is kapnak egy dózissal, hiszen Annák fellépnek a 6. Tatabányai Sörfesztiválon is. Június 15-én este 21.00-tól találkozhatsz velük!


Anna and the Barbies feat. Kiss Tibi: Márti dala

 

A beszélgetést itt tudod meghallgatni:

 

kép: https://www.facebook.com/annaandthebarbies/

ÁSZF