Lejátszás LejátszásKrisz Rudolf - Egyensúly

Magyaróra

Lykke Li énekével, íme Mark Ronson júniusban megjelenő albumának címadó dala

"Late Night Feelings" címmel megérkezett Mark Ronson júniusban megjelenő albumának címadó dala! Miley Cyrus után, ezúttal Lykke Livel karöltve.

Mark Ronson brit sztárproducernek az elmúlt egy évben nagyon bejöttek az énekesnős kollaborációi, elég csak a Lady Gaga társaságában komponált Shallow filmdalt említeni, ami Golden Globe-ot és Oscart is nyert, míg a Miley Cyrusszal közös Nothing Breaks Like A Heart sláger már saját új albumát vezette fel. A június 21-én érkező Late Night Feelings lemez bejelentéséhez most a címadó szám is megjött a svéd dark pop díva Lykke Li énekével.

Az 1975-ös londoni születésű gitáros-zeneszerző-producer 2015-ös legutóbbi Uptown Special albumán csupa férfi vendéghang szerepelt, a 2019-es Mark Ronson-nagylemezen pedig már csupa női sztárvendég sorakozik: a már említett Miley mellett például Alicia Keys, Camila Cabello vagy King Princess is.
A már évek óta jó barátságban lévő Mark Ronson és Lykke Li idén januárban véglegesítették a „szomorú bulidalokra” és „érzelmes tánczenére” épülő Late Night Feelings címadó számát, melyet az énekesnő tavalyi So Sad So Sexy albumának fő szerzőtársnőjével, a Los Angeles-i Ilsey Juberrel és a kanadai Stephen “KOZ” Kozmeniukkal közösen írtak.

 

kép: tinathemusicjunkie.blogspot.com

ÁSZF