Lejátszás LejátszásNapoleon Boulevard - Júlia nem akar a földön járni

Magyaróra

Kollányi Zsuzsi és Szolnoki Péter szívhez szóló duettje

Szívhez szóló költeménnyel készült a Valentin-napra Kollányi Zsuzsi. A belevaló kismama egy romantikus kollaborációval lepte meg rajongóit, amit Szolnoki Péterrel közösen adnak elő.

A dalt Zsuzsi szerelmével, Abelovszki Attilával közösen írta, Szolnoki Péterrel pedig tökéletes párost alkotva éneklik meg az érzelmeket.

„Az, hogy Szolnoki Petinek, Magyarország egyik legcsodálatosabb férfihangjának megtetszett ez a szám és boldogan elénekelte velem, csak emeli a szememben az értékét. Remélem, hogy ez a minden ízében szerelmes költemény mindenkinek a szívébe belopja magát.” – mondta az énekesnő.

Az új szerzemény több szempontból is fontos Zsuzsinak. Azon túl, hogy saját szerelmét öntötte a dalba, a videóklip egyfajta nosztalgia is.

„Ez a szám különösen fontos nekem minden érzelmi vonatkozásában, hiszen még várandós voltam, amikor a klipjét forgattuk. Azért vártunk vele Valentin-napig, mert ma van az egyik fiam névnapja is, így egyszerre ünneplem vele a szerelmemmel közös életünket és a családunk születését is.” – mesélte Zsuzsi.

 

Hallgassátok meg itt!

 

kép és infó: magneoton.hu / youtube.com

 

 

ÁSZF