Lejátszás LejátszásForrás DJ - Dj Tomy Slow

Forrás DJ

Fantasztikus filmzenék készültek a BÚÉK című magyar filmhez

December 6-án mutatják be Goda Kriszta rendező ötödik mozifilmjét. A BÚÉK a „Teljesen idegenek” című, kirobbanó sikerű olasz film újragondolt, magyar változata.

A történet keretét egy szilveszteri baráti vacsora adja: jó barátok, akik évtizedek óta ismerik egymást merész játékba kezdenek – elhatározzák, hogy mobiltelefonjaikat az asztalra téve minden bejövő hívást, sms-t és üzenetet megosztanak egymással. A kezdetben szórakoztatónak tűnő játék hamar komolyra fordul, a kis elhallgatások után egyre mélyebb hazugságokra derül fény. Barátságok és szerelmek érnek véget, és mindenki szembesül a „nagy kérdéssel”, hogy az őszinteség vajon a legfontosabb vagy a legkártékonyabb dolog-e az emberi kapcsolatokban.

A fantasztikus filmzenéből íme egy dal:
JumoDaddy feat. Sena – Különös Szilveszter
A filmzene egyik zászlóvivője, ami ugyancsak a film végefőcíme alatt szólal meg, a Várkonyi-Miklós szerzőpáros klasszikus dalának modern átdolgozása, amelyet az idei Petőfi-díjas, Év DJ-je díjas, alternatív és pop körökben egyaránt kirobbanó népszerűségnek örvendő JumoDaddy készített. A felvételen a különleges hangú Sena (Irie Maffia) énekel.kép és infó: magneoton.hu

ÁSZF