Lejátszás LejátszásJohnny K. Palmer - Margitszigeti fák

Koktél

Varga Lilla

Ava Max új slágervárományos dala, a "So Am I"

Még meg sem vetette lábát a slágerlisták élén a „Sweet But Psycho”, Ava Max máris futószalagon hozza az újabb slágert. Az amerikai popdíva „So Am I” című slágervárományosát alig néhány órája mutatták be, a rajongók pedig kitörő örömmel fogadták az énekesnő zenéjét, aki most sem okozott csalódást.

„A „So Am I” arról szól, hogy merjünk mások, különbek lenni, kitűnni a szürkeségből, és ne fogadjuk el feltétel nélkül azt, amit ránk akar erőltetni a társadalom. Értékeljük és ünnepeljük azt, ami valóban egyedivé tesz minket.”- mesélte Ava Max. „Amikor szomorú vagyok, arra emlékeztetem maga, hogy a hibáimmal együtt vagyok teljes, hiszen a való életben nincs is olyan, hogy tökéletes.”- tette hozzá az énekesnő.

Anyakönyvezett nevén Amanda Ava Koci már kiskora óta borzolja a kedélyeket élénk, tüzes hangjával. Wisconsinban született, Virginiában nevelkedett, majd Los Angelesbe költözött, hogy megvalósítsa önmagát. Amit eddig láttunk belőle, az hihetetlenül izgalmas, Ava egy igazi egyéniség hatalmas tehetséggel!

A „Sweet but Psycho” az énekesnő eddigi legnagyobb dobása a Witt Lowry-val közös, „Into You Arms” óta. A track Spotify-on már 400 milliós streamet generált, míg a hozzá készült videóklipet már közel 200 millióan nézték meg a YouTube-on!

Íme az újdonság!

kép és infó: magneoton.hu

ÁSZF