Lejátszás LejátszásSoulwave - Boldognak lenni

TOP40

Ákos koncertklip: íme a Csend leszek

A Kossuth-díjas énekes-dalszerző tavaly jelentkezett nagysikerű „IDŐSZIGET” című nagylemezével. A korongon 14 fantasztikus felvétel kapott helyet: 10 vadonatúj szerzemény és 4 sikerdal a Hazatalál EP-ről, amelyek újrakevert, újramaszterelt formában hallhatók. A slágervárományos számok mellett még egy különlegességet tartogatott az album: Ákos 17 éves lánya is bemutatkozott rajta, szerzőként és énekesnőként egyaránt.

A lemez egyik ékköve Ákos „Csend leszek” című dala, amiben a szövegcentrikus, fülbemászó vokál, a lüktető alap és az izgalmas gitárakkordok remekül egészítik ki egymást.

Ákos zenekarával tavaly is mozgalmas évet zárt: 2019-ben sorozatban ötödik alkalommal adott dupla koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. Ez egyben lemezbemutató esemény is volt, hiszen az „IDŐSZIGET” album dalait itt hallhatta először élőben a nagyközönség.

Idén az évzáró koncertet egy évvel el kellett halasztani a járvány miatt - viszont a rajongók legnagyobb örömére már kapható a tavalyi dupla Aréna DVD-je.

Nézzétek meg a „Csend leszek” koncertklipet itt! 

infó: Magneoton / Fehér Sólyom, kép: youtube.com

ÁSZF