Lejátszás LejátszásForrás Rádió

Forrás hétvége

Baráth Áron

A valódi szeretetről szól Kelemen Kabátban és Kollányi Zsuzsi újdonsága

A Kelemen Kabátban egy tőlük megszokott kedves, slágeres, de annál meghatóbb dallal emlékezik meg a szülők és gyermekeik közti végtelen szeretetről. A "Taníts még!" minden felnőttnek eszébe juttatja, valójában mennyit tanulhatnak ők is a kicsiktől, főleg egy olyan nehéz helyzetben, amit most mindenki nap mint nap átél.

A dal érzelmi töltetét csak fokozza, hogy a Kelemen Kabátban énekese, Horváth Boldi és Kollányi Zsuzsi is boldog szülők, akik mindazt át is élték és élik, amiről énekelnek. Zsuzsi és párja, Attila két ikerfiút nevelnek: Bence és Bálint 2018. augusztus elején születtek meg, míg Boldinak egy kisfia van, aki hamarosan ötéves lesz.

"Ez a dal a valódi szeretetről szól, a tükörről, amit a gyermekeink nyújtanak nekünk, szülőknek önmagunkról és a valódi értékekről. Engem azonnal megragadott, nagyon kedves a szövege, amivel édesanya lévén természetesen teljes mértékig tudok azonosulni. Remélem, hogy mindenkinek, aki meghallgatja, tudunk pár megható, megmosolyogtató percet szerezni" - mondja Zsuzsi.

A felvételhez videóklip is készült, melynek érdekessége, hogy a megjelenő képeket a rajongók által küldött fotókból vágták össze.

infó és kép: lightmedia music promo

ÁSZF