Lejátszás LejátszásFlo Rida - Sweet Sensation

Délutáni Csúcs

Sándor Szilvia

Zene

Új dallal jelentkezett Rúzsa Magdolna, íme a Mona Lisa

A többszörös platinalemezes, MTV EMA, Comet-, Artisjus- és Máté Péter-díjas énekesnő decemberben jelentette meg első szerzői albumát „Aduász” címmel, melyen verseit popzenei köntösben sorakoztatja fel. A lemezen olyan listavezető dalok hallhatók mint a „Légzés” és az „Aduász”, amelyek a rádiók és a közönség elismerését is kivívták.

Csepregi Éva fia verses számmal jelentkezett

Heatlie Dávid, aki A DAL 2019-ben is részt vett, ezúttal egy verses számmal jelentkezett. Az új felvétel egy megismerkedés történetét vezeti végig az első randitól a szerelem beteljesedéséig, vagyis a happy endig. A szöveg sajátossága, hogy különleges metaforákon keresztül ismerteti meg a románc fázisait.

Gavallér: Különleges technikával készült a Follow The Flow újdonsága

A Follow The Flow három zenésze rendkívül termékeny korszakban van, tavalyi berobbanásuk óta ontják magukból a listavezető dalokat, most pedig elérkezett az ideje, hogy egy debütáló lemezt is letegyenek az asztalra, melyet első önálló koncertjükön mutatnak majd be a Budapest Parkban május 30-án. Az új album legfrissebb előfutára a Gavallér.

56 millió megtekintés egy nap alatt: ezt tudja most a Youtube legnagyobb slágere

A Blackpink nevű dél-koreai popcsapat legújabb dala, a Kill This Love letarolta a Youtube-ot, ugyanis egy nap alatt több mint 56 milliószor nézték meg. Persze már ez a sokkoló szám is a múlté, a videó két nap és 14 óra alatt elérte a 100 milliós nézettséget, és ezzel megdöntötték a Gangnam Style előadójának rekordját, Psy Gentleman című slágerének ehhez a szép kerek számhoz négy napra volt szüksége.

ÁSZF