Lejátszás LejátszásGringó Sztár - Az Élet Szeret

Kívánságműsor

Sándor Szilvia

Zene

Vadonatúj dallal rukkolt elő Zséda! Hallgasd meg!

Az elmúlt 15 év egyik legsikeresebb női előadója vadonatúj dallal rukkolt elő, amit a Fővárosi Önkormányzat felkérésére készített. A szerzemény a Thália színházban rendezett eseményen debütált, ahol a művésznő többek között olyan előadókkal lépett egy színpadra, mint Caramel, Frenreisz Károly, Király Viktor és Keresztes Ildikó.

Kilépett a keretekből a Benjamin Gabe!

Speed of light címmel jelent meg a Benjamin Gabe legújabb dala, amihez videoklipet is készítettek. A dunaszerdahelyi együttes vadonatúj dala kapcsán adott interjút Madari Gábor énekes dalszerző Fenyvesi Zolinak.

Új Zion Refresh dal érkezett!

A Zion Refresh hét tagú hip-hop alapú élőzenés formáció. Lassan hároméves fennállásuk óta több klippel és egy albummal jelentkeztek már.

Lobó Szalóky Lázár az angol rádiókat is meghódítja!

Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers zenekar frontembere 2017 szeptemberében indította el szóló karrierjét. George Shilling világsztár producer karolta fel, aki producerként és segítő társként is egyengeti Lázár karrierjét. Az első dalok elkészülése után rögtön egy liverpooli managementtel szerződött, így február 14-én megjelent a “The Only Thing” videoklipje.

ÁSZF