Lejátszás LejátszásBeyoncé - Naughty girl

Koktél

Illyés Roland

Zene

Újdonság a Vad Fruttiktól

Három év után jelentkezik "Szabad.Vagy" című új lemezével a Vad Fruttik, amely a korábbiakhoz képest sokkal koncepcionálisabb és sokkal több teret ad az elektronikának.

Új dalokkal, új látvánnyal érkezik Tatabányára a Halott Pénz

Idén nyáron a nagyobb fesztiválokon lép fel a Halott Pénz, illetve azokban a városokban adnak koncertet, amelyek szívükhöz közel állnak - a tatabányai pedig ilyen, amire külön is próbálnak. Sok újdonsággal szeretnék meglepni a közönséget – árulta el Boros „Venom” Gábor, a Halott Pénz DJ-je rádiónknak.

Majka: készüljetek, nagyon nagy buli lesz

Majka és Curtis lép fel szombaton este 20 órától Tatabányán, a 6. Sörfesztiválon, ahova 19 fős stábbal érkeznek és hatalmas élő bulit csapnak – ezt ígérte Majka rádiónknak adott interjújában.

Csupa erő, energia - jön a Wellhello

Fluor Tomi a nyáron sokszor bukkan majd fel a Balaton környékén, ám a fesztiválozás sem marad ki, ennek részeként pedig a 6. Tatabányai Sörfesztiválon is találkozhatsz vele (is), hiszen érkezik a városba a Wellhello.

Péter Szabó Szilvia visszatér NOX-os gyökereihez?

Kilenc évvel a legutóbbi NOX-nagylemez után Péter Szabó Szilvia "Ébredő" címmel vadonatúj stúdióalbummal örvendeztette meg rajongóit. Az énekesnő újfent azokkal a szerzőkkel alkotott, akiknek a nevéhez a NOX együttes megannyi slágere fűződik.

Pásztor Anna: „én az életet zabálom”

Az Anna & the Barbies énekesnője igazi Gombóc Artúr, ha az ételekről van szó, sőt igazi hedonista, ha az életről van szó – Pásztor Anna rádiónknak adott interjújában egy titkos, nagy projektről is említést tett.

Road: beindul a zúzda Tatabányán

Imádja a Road a sörfesztiválok hangulatát, a zenekar számára külön öröm, hogy egy ilyen eseményen léphetnek a tatabányai közönség elé – árulta el Molnár Máté, az együttes frontembere rádiónknak.

ÁSZF