Lejátszás LejátszásForrás Rádió

Köztér

Zene

Íme a Dance Monkey előadójának újabb gyöngyszeme

Üstökösként robbant be az idei év egyik legnagyobb felfedezettjének csillaga. Toni Watson, művésznevén Tones And I hatalmas bombát dobott a világra „Dance Monkey” című gigaslágerével, ami a magyar rádiós játszási listák első helyét is hetekig uralta. A track már közel egymilliárd streamet generált a Spotify-on, a hozzá készült klipet pedig több mint félmilliárd néző látta a YouTube-on!

Futurisztikus videót készített Robin Schulz új dalához

A világ egyik legkedveltebb producere, a havi 17 millió hallgatóval büszkélkedő Robin Schulz erősen indítja 2020-at. Az igazi fülbemászó trackhez egy robotos, futurisztikus videó is készült. A német sztár friss, „In Your Eyes” című dalához ezúttal Alidát kérte fel közreműködőnek, ugyanis szeretné, ha a hallgatók megismernék az énekesnő hangját.

Salt: Ava Max új slágervárományosa

A közel 800 millió streameléssel büszkélkedő „Sweet But Psycho” című dal énekesnője, Ava Max a 2019-es év végén sem tétlenkedett. Új slágervárományosa „Salt” címmel jelent meg, amelyet a szuperproducerrel, Cirkut-tel hoztak össze. A friss és lendületes dal egy pozitív szerzemény, ami tempójával és fülbemászó dallamával egyenesen a toplisták csúcsát célozza meg.

ÁSZF