Lejátszás LejátszásArmin van Buuren - Blah Blah Blah

Forrás Charter

Zimmerer Tamás

Zene

Csepregi Éva új számában elárulja Titkát!

Csúcsformában Csepregi Éva! Az énekesnő új számmal jelentkezik, amelyhez egy videó is készült. Az alkotás igazi csapatmunka, a zenét fia, Heatlie Dávid, valamint Sarkadi-Szabó Emese szerezte, a szöveget Éva írta, a hangszerelésben pedig Deseő Balázs segédkezett.

Nagypapája elvesztéséről szól Szakács Gergő új dala

November 1-jén mutatta be Hanghajó című szóló dalához készült videóklipjét Szakács Gergő, a Follow The Flow zenekar egyik frontembere. A melankolikus hangvételű dal nagypapája elvesztéséről szól, és ennek megfelelően a videót is Borsodban, Gergő szülőhazájában forgatták.

Kelly Clarkson Heat-je az új korong egyik legerősebb felvétele

Megérkezett Kelly Clarkson „Heat” című kislemeze, ami az énekesnő legfrissebb stúdióalbumának következő trackje. A „Heat” a „Meaning of Life” című korong egyik legerősebb felvétele, bravúros vokálszekcióval és elsőre megjegyezhető refrénnel.

Latin hangulatú újdonság a Clean Bandittől

Fergeteges új számmal jelentkezik a Clean Bandit, ezúttal Marina and the Diamonds és Luis Fonsi közreműködésével. A „Baby” egy abszolút táncolható, latin hangulatú felvétel szenvedélyes gitárakkordokkal, magával ragadó beattel és Marina azonnal felismerhető énekhangjával.

David Guetta igazi bombatrackkel rukkolt ki

Megérkezett a következő kislemez a szupersztár francia lemezlovas/producer legújabb albumáról. A Bebe Rexhával és J Balvinnal közös „Say My Name” zseniálisan egyesíti a latin és az elektronikus zene legizgalmasabb elemeit. A végeredmény egy igazi bombatrack, egzotikus hangszereléssel és fülbemászó refrénnel.

ÁSZF