Lejátszás LejátszásNew Level Empire - Megtörténtünk

Magyaróra

Zene

Lennon Stella és Charlie Puth közöse igazi nyári hangulatú track lett

Különleges kollabbal jelentkezett a többszörös Grammy-díj jelölt Charlie Puth és a csodás hangú Lennon Stella is. A „Summer Feelings” - ahogy a cím is sejteti - egy vidám, nyári hangulatú track, amiben a két előadó tökéletesen egészíti ki egymást, a végeredmény pedig egy lüktető, fülbemászó popdal lett.

Különleges soundtrack készült Scooby-Doo kalandjaihoz

Ki ne ismerné Scooby-Doo-t, a Rejtély Rt. hűséges kutyáját, aki Bozontékkal deríti fel a furcsábbnál furcsább szellemsztorikat? Most vadonatúj animációs filmben követhetjük kedvenceink kalandjait, ehhez pedig egy különleges soundtrack is készült.

A valódi szeretetről szól Kelemen Kabátban és Kollányi Zsuzsi újdonsága

A Kelemen Kabátban egy tőlük megszokott kedves, slágeres, de annál meghatóbb dallal emlékezik meg a szülők és gyermekeik közti végtelen szeretetről. A "Taníts még!" minden felnőttnek eszébe juttatja, valójában mennyit tanulhatnak ők is a kicsiktől, főleg egy olyan nehéz helyzetben, amit most mindenki nap mint nap átél.

Megérkezett Lady Gaga és Ariana Grande közös dala

Megjelent az utóbbi évek egyik legjobban várt kollabja, Lady Gaga és Ariana Grande közöse, a Rain On Me! A szám producere BloodPop volt, és Gaga jövő héten érkező Chromatica albumának a második kislemezeként szolgál.

ÁSZF