Lejátszás LejátszásMadcon - Keep My Cool

Zene

Zene

Futurisztikus videót készített Robin Schulz új dalához

A világ egyik legkedveltebb producere, a havi 17 millió hallgatóval büszkélkedő Robin Schulz erősen indítja 2020-at. Az igazi fülbemászó trackhez egy robotos, futurisztikus videó is készült. A német sztár friss, „In Your Eyes” című dalához ezúttal Alidát kérte fel közreműködőnek, ugyanis szeretné, ha a hallgatók megismernék az énekesnő hangját.

Salt: Ava Max új slágervárományosa

A közel 800 millió streameléssel büszkélkedő „Sweet But Psycho” című dal énekesnője, Ava Max a 2019-es év végén sem tétlenkedett. Új slágervárományosa „Salt” címmel jelent meg, amelyet a szuperproducerrel, Cirkut-tel hoztak össze. A friss és lendületes dal egy pozitív szerzemény, ami tempójával és fülbemászó dallamával egyenesen a toplisták csúcsát célozza meg.

Érzelmes videót készített Ed Sheeran

Egy újabb nagy slágerhez készült videó Ed Sheeran No.6 Collaborations Project című lemezéről. Az album igazi csemege a hallgatóknak, hiszen a 15 trackből álló korong hatalmas sztárparádét vonultatott fel. Ed olyan világhírű zenészekkel állt össze egy-egy közös szám erejéig, mint - a teljesség igénye nélkül - Camila Cabello, Bruno Mars, Cardi B, Stormzy, Eminem, Khalid és Justin Bieber.

ÁSZF