Lejátszás LejátszásKIMNOWAK - GYÉMÁNT

Magyaróra

Sándor Szilvia

Zene

Vadonatúj felvétellel jelentkezik Dan Caplen

Az angol előadónak köszönhetjük többek között az idei év egyik legnagyobb rádiós slágerét is, a Rudimental “These Days” című megakollaborációját, amit Dan írt a bandának, és a felvételen olyan sztárokkal énekel közösen, mint Jess Glynne és Macklemore.

Lazább oldalát mutatja meg a Portugal. The Man új dala

Újabb slágergyanús track-kel jelentkezett a formabontó pop-rock együttes, a Portugal. The Man. A „Tidal Wave” a platinalemezes alaskai banda tavaly megjelent, „Woodstock” című albumának legfrissebb kislemeze, az izgalmas „Live In The Moment” méltó utódja.

Vadonatúj kislemezzel borzolja a kedélyeket Rita Ora

Ez a vadonatúj kislemez a november 23-án megjelenő, „Phoenix” című, második stúdióalbumának izgalmas előfutára. A „Let You Love Me”-hoz egy házibuliban forgatott videóklip is készült, ami jelenleg a 11. legnépszerűbb videó YouTube-on, és már közel 4 millióan látták péntek óta.

Jason Mraz érzelmes húrokat penget új dalában

Megjelent a többszörös Grammy-díj nyertes Jason Mraz legújabb kislemeze, a Meghan Trainor-rel közös “More Than Friends”. Az „I’m Yours” és a „Geek In The Pink” című világsikerek énekese ezúttal lágy hangszereléssel és érzelmes dalszöveggel éri el a 100 százalékos romantikus hatást.

ÁSZF