Lejátszás LejátszásJetlag / Eckü - Ami itt történik, itt is marad

Magyaróra

Zene

Jason Mraz érzelmes húrokat penget új dalában

Megjelent a többszörös Grammy-díj nyertes Jason Mraz legújabb kislemeze, a Meghan Trainor-rel közös “More Than Friends”. Az „I’m Yours” és a „Geek In The Pink” című világsikerek énekese ezúttal lágy hangszereléssel és érzelmes dalszöveggel éri el a 100 százalékos romantikus hatást.

Akkor és most! 50 éves lett Anastacia!

A héten ünnepelte 50. születésnapját Anastacia amerikai énekesnő, dalszerző és zenei producer. Olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint az I’m Outta Love, Paid My Dues, vagy a Sick and Tired.

Érdekel melyik a legvidámabb zeneszám? Kattints!

A zene boldogító hatásával valószínűleg már mindenki találkozott, most pedig az is kiderült, hogy melyik a világ legvidámabb zeneszáma, vagyis az, amelyet meghallva a legtöbb ember szája mosolyra húzódik.

Hallottad már? SuperStereo feat. Dé: Vakvilág

Újra összeállt Laskai Viktor (SuperStereo) és Darabos Dávid (Dé) megakombója, legalábbis egy dal erejéig mindenképp. A „Vakvilág” egy könnyed lüktetésű, fülbemászó track lett, amelyben Viktor MC oldalát is megmutatja.

A HolyChicks újdonsága: Holnaptól

Sokszínűség kívül-belül a HolyChicks, azaz az ország legizgalmasabb csajbandájának új dala, a „Holnaptól”, amely ezúttal a rock-hangzás helyett az elektro-pop jegyeit hordozza.

ÁSZF