Lejátszás LejátszásForrás Rádió

TOP40

Sándor Szilvia

Zene

Régi gyökereihez tér vissza Conor Maynard

A még csak 26 éves brit előadó csillaga magasabban szárnyal mint valaha. Az utóbbi években öt Top10 dallal és egy #1 albummal jelentkezett, havonta pedig nem kevesebb mint 10 millióan streamelik számait!

Ed Sheeran bekeményített!

A világ nagy kedvence egy olyan vérbeli zúzós dallal robbantja fel a lejátszókat, amire garantáltan mindenki felkapja a fejét. A „Blow” egy hatalmas meglepetés, teljesen elüt az eddig megszokott Ed daloktól, mégsem tűnik idegennek, hiszen ugyanolyan epikus, pörgős és fülbemászó felvétel, mint amiket már megszokhattunk a brit szupersztártól.

"Régi dal" a Kelemen Kabátban újdonsága

Vadonatúj felvétellel jelentkezik a Kelemen Kabátban zenekar. A "Régi dal" nosztalgikus érzéseket ébreszt: a szöveg azt a pillanatot fogja meg, amikor az ember találkozik egy régen látott szerelmével, és az emlékek kicsit felkavarják.

SuperStereo leporolta és újrapörgeti mindenki kedvencét

A retróláz a Bubble Gum felvételét is elérte, hiszen a vérbeli sikergyáros, SuperStereo egy fantasztikus hangzásban hozza vissza és építi fel újra a dalt úgy, hogy ez a több mit húsz éves sláger még 2019-ben is megállja a helyét. Ráadásul egy izgalmas vokálsample segítségével még izgalmasabb mint valaha.

ÁSZF