Lejátszás LejátszásAlle Farben / Justin Jesso - As Far as Feelings Go

Koktél

Varga Lilla

Zene

A valódi szeretetről szól Kelemen Kabátban és Kollányi Zsuzsi újdonsága

A Kelemen Kabátban egy tőlük megszokott kedves, slágeres, de annál meghatóbb dallal emlékezik meg a szülők és gyermekeik közti végtelen szeretetről. A "Taníts még!" minden felnőttnek eszébe juttatja, valójában mennyit tanulhatnak ők is a kicsiktől, főleg egy olyan nehéz helyzetben, amit most mindenki nap mint nap átél.

Megérkezett Lady Gaga és Ariana Grande közös dala

Megjelent az utóbbi évek egyik legjobban várt kollabja, Lady Gaga és Ariana Grande közöse, a Rain On Me! A szám producere BloodPop volt, és Gaga jövő héten érkező Chromatica albumának a második kislemezeként szolgál.

Sia vadonatúj dallal jelentkezett

A világ egyik legkarakteresebb hangú énekesnője sokáig újdonságok nélkül hagyta rajongóit, most azonban elkészült a „Together”, amire érdemes volt várni!

Latinos dallamok a Jonas Brotherstől

A Jonas tesók ezúttal két dalt is bemutattak a nagyközönségnek: az egyik a Karol G-vel közös X, a másik pedig a V (Five More Minutes), melyet a Grammy színpadán is előadtak már.

Katy Perry új klipjében mutatja meg, milyen büszke kismama is ő

Katy Perry mindig is önmagát adta klipjeiben, így látthattuk már kirobbanó energiával táncikálni, sírni földön fekve és még sorolhatnánk. A mostani, Daisies is egy hasonlóan meghatározó pillanat az énekesnő karrierjében. Az ízig-vérig popdal energikus löketével megadja azt a pluszt, ami sok idei dalból hiányzik.

Kygo ismét együtt dolgozott a OneRepublic csapatával

A világhírű producer, dj szupersztár Kygo, „Lose Somebody” címmel új dalt jelentetett meg, mely egyben a második közös munkája a OneRepublic csapatával. A dal Kygo hamarosan megjelenő vadonatúj albumán kap helyet, amely Golden Hour címmel május 29-től lesz világszerte elérhető.

ÁSZF