Lejátszás LejátszásRÚZSA MAGDI - 1x fent 1x lent

TOP40

Zene

Ákos koncertklip: íme a Csend leszek

A Kossuth-díjas énekes-dalszerző tavaly jelentkezett nagysikerű „IDŐSZIGET” című nagylemezével. A korongon 14 fantasztikus felvétel kapott helyet: 10 vadonatúj szerzemény és 4 sikerdal a Hazatalál EP-ről, amelyek újrakevert, újramaszterelt formában hallhatók. A slágervárományos számok mellett még egy különlegességet tartogatott az album: Ákos 17 éves lánya is bemutatkozott rajta, szerzőként és énekesnőként egyaránt.

Felemlő új felvétellel jelentkezett Sia

Sokáig nem jelentetett meg újdonságot, májusban viszont visszatért egy nem is akármilyen dallal! A lendületes, fülbemászó „Together” rövid időn belül hatalmas közönségkedvenc lett. Szeptemberben pedig ismét a legendás lemezlovassal, David Guettával kollaborált, ez lett a „Let’s Love”. Hasonlóképpen különleges az új „Courage To Change” című single is.

Újabb verziót készített „Levitating” című dalához Dua Lipa

Dua Lipa eszméletlen évet tudhat maga mögött! A fiatal szupersztár idén jelentette meg várva várt nagylemezét „Future Nostalgia” címmel, a korong pedig egyértelműen a 2020-as év legnagyobb dobása lett - az album olyan remekműveket sorakoztat fel, mint a „Don’t Start Now”, a „Physical” vagy a „Break My Heart”.

Vikidál Gyula klasszikusát dolgozta fel Zséda

A ’80-as évek örökzöld slágerét dolgozta fel Zséda. Ezúttal Vikidál Gyula klasszikusa, a „Csak a szívemet dobom eléd” című dal vadonatúj, elektro-popos újragondolásával célozza meg a slágerlistákat az eMerton- és Fonogram-díjas énekesnő.

ÁSZF