Lejátszás LejátszásZSÉDA - Csak a szívemet dobom eléd

Zene

Zene

Bebe Rexha óriási trackkel tért vissza

A Grammy-jelölt énekesnő egyedi hangszíne, a fülbemászó beatek és Doja Cat ütős rapbetétje egy jó lüktetésű zenében válnak eggyé. Bár a dal komoly témát, a modern világ okozta irigységet, dühöt és a sok emberben kialakult önbizalomhiány kérdését feszegeti.

Craig David slágere ütős remix-szel hódít újra

A jó zene olyan, mint egy jó koktél: ha a megfelelő alapanyagokat vegyítik össze, ütős végeredmény születik. Az "Our Love" épp ilyen! Craig David, minden idők egyik legnépszerűbb R'n'B művésze Magyarország egyik legismertebb DJ-jével, a Stereo Palma néven is alkotó Náksi Attilával egyesítette tudását, amit napjaink egyik legfelkapottabb lemezlovasa, PS1 mixelt igazi bombává.

A Cheat Codes popos újdonsággal rukkolt ki

A Cheat Codes nem akármilyen név a műfajban. A többszörös platinalemezes trió dalai világszerte már több mint 4 milliárd streamet generáltak, emellett pedig olyan előadókkal dolgoztak együtt a srácok - a teljesség igény nélkül -, mint Demi Lovato, Sofia Reyes, a Little Mix vagy Liam Payne. Idén sem tétlenkedtek, olyan kiadványokkal kápráztatták el a nagyérdeműt, mint a közönségkedvenc „Heaven”, vagy a Wiz Khalifával és PRINCE$$ ROSIE-val közös „No Time”.

ÁSZF