Lejátszás LejátszásDermot Kennedy - Giants

Koktél

Razabra: hobbiból egy magyar márka születik?

Varga-Zábráczki Dóra, a Razabra Leatherwork működtetője nemrég vehette át a Komárom-Esztergom megye Közgyűlése által adományozott Komárom-Esztergom Megye Kézművese címet. Fenyvesi Zolinak Dóra elárulta a Forrás Caféban, hogy tulajdonképpen egy otthoni varrogatásból indult minden...


Már maga a jelölés, az hogy gondoltak rá, óriási öröm és megtiszteltetés volt számára - mondta Varga-Zábráczki Dóra. A Forrás Caféban elmesélte, hogy 9 évvel ezelőtt hobbiból, tulajdonképpen egy otthoni varrogatásból indult a kis műhely, amely mostanra kinőtte magát, egészen addig, hogy Dóra tervei között egy magyar márka megalkotása szerepel. Otthon eleinte textillel dolgozott, de a bőrt már akkor is belecsempészte munkáiba, mostanra pedig a bőr termékek jellemzik munkásságát. Készít táskákat, óraszíjakat, karkötőket, öveket – szinte mindent, ami bőr és divatos. Dóra bevallotta, a bőr, mint ősi alapanyag nagyon fontos számára.

Hogy mit szeretett volna eredetileg tanulni, illetve, hogy mennyire követi a divatot, az új trendek hatással vannak-e munkáira, kiderül a beszélgetésből, amelyet teljes egészében itt tudsz meghallgatni.

 
 

ÁSZF