Lejátszás LejátszásNO ANGELS - Still in love with you

Koktél

Orosz dallal is készült a Fool Moon a moszkvai versenyre

A Fool Moon ismét megnyerte az a capella fesztivált Moszkvában! Kedden reggel Mészáros Tamással, a Fool Moon együttes énekesével beszélgetett Fenyvesi Zoli, a csapat ugyanis 2017 után idén is megnyerte Moszkvában a tavaszi a capella fesztivált.

Az énekes elmondta: a tavalyi győzelem után idén is megkeresték őket a szervezők, hogy vegyenek részt a megmérettetésen. A pénzdíjas versenyen a világ legjava volt jelen, a 184 induló csapat a világ minden tájáról érkezett. 

Mészáros Tamás a moszkvai élménybeszámolóban elárulta, napi három fellépésük volt a város több helyszínén, így be is barangolhatták Moszkvát. Idén valami újat szerettek volna mutatni a hallgatóságnak, zsűrinek ezért két orosz dalt is előadtak, amelyet kitörő örömmel fogadott a közönség.
Magyarországon a capella műfaja egyre virágzóbb, egyre több együttes alakul – mesélte Mészáros Tamás, aki Fenyvesi Zolinak arról is mesélt, miként népszerűsítik ők a műfajt és milyen további sikereket értek már el. Kiemelte a csapat eurovíziós indulását is, amikor a hazai megmérettetésen másodikak lett Kállay-Saunders András után.
A teljes beszélgetést itt tudod meghallgatni:

 

ÁSZF