Lejátszás LejátszásBLACK EYED PEAS / SHAKIRA - Girl Like Me

TOP40

Komáromi kívánságokat teljesítettünk

A Forrás Rádió stábja hétvégén a Komáromi Napokon járt, ahonnan többórás helyszíni kívánságműsorral jelentkeztünk. Persze az idén sem értük be ennyivel...

...senkit nem engedtünk tovább üres kézzel, sőt a Forrás rádió ajándékain túl, mindkét napon egy-egy szerencsés dalkérőt limuzinos élményutazással leptünk meg. Az éjfekete járműre sokan voltak kíváncsiak. Volt, aki fotózkodott, más a lesötétített ablakokon próbált meg bekukucskálni.
A gyerekeket arra kértük, rajzolják le nekünk Zenefalót úgy, ahogyan ők képzelik. A szebbnél-szebb, ötletesebbnél-ötletesebb alkotások estére egészen ellepték a Forrás Rádió sátra mellett álló hirdetőoszlopot.
Nagy sikerrel futó Zenefaló játékunk fődíját, egy négyszemélyes wellness hétvégét is a Komáromi Napok helyszínén sorsoltuk ki. A szerencse a komáromi Teket Andreának kedvezett, aki a színpadon azt is elmesélte, mindent megtett a győzelemért, hiszen több helyes megfejtést is beküldött sms-ben.
Emlékezetes pillanatokban, nyereményekben tehát nem volt hiány, a Forrás Rádiót Komáromban, a Komáromi Napokon is élmény volt hallgatni!

ÁSZF