Lejátszás LejátszásForrás Rádió

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

Bravúros kempo eredmény a budapesti világbajnokságon!

Ilyen kemény emberekkel még nem találkoztam - mondta Koltai Ármin az április végén Budapesten rendezett Kempo Világbajnokság résztvevőiről hétfőn reggel a Forrás Caféban. A magyar csapat óriási bravúrral megnyerte a 15. IKF a Kempo Világbajnokság és Világkupa összetett csapatversenyét.

Magyarország nyerte a 15. IKF a Kempo Világbajnokság és Világkupa összetett csapatversenyét. A technikai divízióban harmadik helyen, a küzdelmi kategóriában pedig szintén első helyen zárt a piros-fehér-zöld csapat. Egyéniben 62 arany-, 77 ezüst- és 82 bronzérmet zsebeltek be a magyar sportolók.
Fenyvesi Zoltán hétfő reggeli vendége Koltai Ármin kempo edző volt, aki az április végén Budapesten rendezett Kempo Világbajnokság részleteiről mesélt a stúdióban. Kiemelte, mekkora kihívás volt, hogy legyőzzék a román csapatot, de sikerült megcsípni a magyaroknak az elsőséget.

Koltai Ármin, aki sok tatabányai tehetség edzője is, hangsúlyozta: a tanítványok számára nagyon kellenek ezek a nemzetközi versenyek, hiszen csak itt tudják megtapasztalni, milyen pszichés hozzáállásra (is) van szükség egy győzelemhez. A kempo edző kiemelte: ez egy kőkemény sport, de olyan fejlődő sportág, ami minden nap kihívás elé állítja az embert és ez által minden nap fejlődésre ad lehetőséget.
Ármin maga is megmérettette magát a versenyen, hogy miként szerepelt arról bővebben beszélt a Forrás Caféban.

A teljes beszélgetést itt tudod meghallgatni.

 

ÁSZF