Lejátszás LejátszásBagossy Brothers Company - Fekszünk a strandon

Délutáni Csúcs

Bálint László, a stúdióserpa

Álljunk meg a nagy rohanásban az adventi díszbe öltözött tatabányai Árpád téren

December 1-jén megnyílik Tatabányán az Árpád téren az Adventi Ablaknyitogató és Vásár, amely idén is karácsonyi hangulattal várja a látogatókat, találkozási pontot biztosítva a barátoknak, családoknak, teret adva a nyugodt beszélgetéseknek, a karácsonyi ünnepi feltöltődésnek.

A december 23-ig tartó eseményen minden nap 17 órakor kinyílik egy ablak, egy-egy támogatónak köszönhetően, akik adományukkal a rászoruló családokat segítik a Mosolygós Gyermekekért Alapítványon keresztül. A helyi iskolák, óvodák, kórusok és tánccsoportok fellépése mellett, országosan is ismert előadók is érkeznek vasárnapoként, így fellép majd - többek között - Szekeres Adrienn és Vásáry André is, sőt érkezik majd a Mikulás is. 

Minderről Szutter Levente, a szervező TatabányaPont vezetője beszélt a Forrás Café kedd reggeli adásában. Elárulta azt is, hogy pénteken érkezik a térre a város karácsonyfája is, amelyet ezúttal a  Szőlődom utcából szállítanak majd. Ezzel kapcsolatban arra is felhívta a közlekedők figyelmét, hogy a fa kivágása és szállítása fennakadást okozhat, mindenki legyen körültekintő. 

Szutter Levente azt is elmondta, a vásár végeztével nem bontják el a faházakat és a színpadot, hiszen szilveszterezni is várnak ide mindenkit. 

 

Részletes program a tatabanyapont.hu oldalon található. 

ÁSZF