Lejátszás LejátszásForrás Rádió

Kívánságműsor

Sándor Szilvia

Stúdió blog

Ha már hercegnő nem lehettem...

Már gyerekkoromban is ámulattal bámultam azokat az amerikai filmeket, melyben egy férfi vagy egy nő besétál egy vidéki kocsmába, ahol egy kitűnő country band húzza a talpalávalót, és mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, beáll táncolni az egy ritmusra és egységes koreográfiára lábakat dobbantó tömegbe.

Az első lépések

Na, itt még meg voltunk győződve, hogy szónok és rock 'n' roll hősök vagyunk! Én székely gúnyába bújtam, s úgy álltam ki szavalni a nagyérdemű elé.

Mindenkinek van egy álma...

Amíg kicsik vagyunk, milliószor feltesszük magunknak a kérdést: „Mi leszek, ha nagy leszek?” Már ha megnövünk, mert nekünk ez valahogy nem nagyon ment… De nekünk is volt ám elképzelésünk.

Kicsit összezavarodtak a lányok

A lányok kíváncsiak voltak és ki akarták próbálni egymás munkáját. Beültek a másik székébe, hogy kipróbálják magukat hírszerkesztőként illetve műsorvezetőként.....Elárulom nem jött össze!

Szemüvegbe öltözött Kriszta és Zoltán

Ma délután Fenyvesi Zoltán vezeti a Koktélt a Forrás Rádió hazakísérő kívánságműsorát. Gazdag Krisztával beszélgettek egyet adásban, mi pedig - éles szemmel - észrevettük, hogy ha máshogy nem is, de a szemüveg tekintetében sikerült összeöltözniük.

ÁSZF