Lejátszás LejátszásForrás Rádió

Koktél

Varga Lilla

Stúdió blog

Filmsikerek Forrás Stáb módra

Zajlik a Filmslágerek Hétvégéje, vasárnap estig együtt hallgatjuk meg a legkedveltebb mozisikerek betétdalait. Rengeteg visszajelzést kaptunk már, hogy sikerült felidézni egy csomó emléket, és hol van még a vége?!

Energia turmix szeretettel

Még mindig tombol az influenzaszezon, emiatt mindenképp, de egyébként is érdemes most a szokásosnál jobban odafigyelnünk az egészségünkre, hiszen a vitamin készleteinkből kezdünk szép lassan kifogyni a tél vége felé közeledve. 

Jön már a tavasz!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekünk ma olyan tompa volt reggel a fejünk! Tuti van valami a levegőben... mármint a melegfronton kívül.

Nemzetközi férfinap a stúdióban

Ma férfinek öltöztem. Mire nem jó a hosszú haj, ugye? Annak apropóján tettem ezt, hogy állítólag ma van a nemzetközi férfinap. Illyés Roland azonban felvilágosított, hogy nem, nem, az az ominózus nap a november 19-e.

Ha már hercegnő nem lehettem...

Már gyerekkoromban is ámulattal bámultam azokat az amerikai filmeket, melyben egy férfi vagy egy nő besétál egy vidéki kocsmába, ahol egy kitűnő country band húzza a talpalávalót, és mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, beáll táncolni az egy ritmusra és egységes koreográfiára lábakat dobbantó tömegbe.

Az első lépések

Na, itt még meg voltunk győződve, hogy szónok és rock 'n' roll hősök vagyunk! Én székely gúnyába bújtam, s úgy álltam ki szavalni a nagyérdemű elé.

Mindenkinek van egy álma...

Amíg kicsik vagyunk, milliószor feltesszük magunknak a kérdést: „Mi leszek, ha nagy leszek?” Már ha megnövünk, mert nekünk ez valahogy nem nagyon ment… De nekünk is volt ám elképzelésünk.

Kicsit összezavarodtak a lányok

A lányok kíváncsiak voltak és ki akarták próbálni egymás munkáját. Beültek a másik székébe, hogy kipróbálják magukat hírszerkesztőként illetve műsorvezetőként.....Elárulom nem jött össze!

ÁSZF