Lejátszás LejátszásForrás Rádió

Zene

Stúdió blog

Varázsaltos zenei péntek esték Tatabányán

Idén is folytatódik az Agora Zenei esték elnevezésű programsorozat Tatabányán a Zenepavilonnál, amely során négy péntek estén keresztül várják a közönséget a varázslatos koncertek. Az idei fellépőkről Tóth Zsóka, A Vértes Agorája művészeti vezetője árut el részleteket.

Az egészséges életmód a konyhából indul

Június 9-én szombaton MAD MAX Open 1.0 fitness versenyt rendeztek Tatán. A szabadidős versenyről, amin amatőrök és profik egyaránt színpadra álltak, Dr. Verő Nikoletta és Boda Mónika - szervezők - meséltek hétfőn reggel a Forrás Caféban.

Öt éve elkészült Mihályi Réka új dala

A Group 'n' Swing énekesnőjének Viszlát, Budapest! címmel jelent saját dala, ami - bár újdonság a zenei palettán -, tulajdonképpen már öt éve elkészült. Réka és párja, a zeneszerző Romhányi Áron árult el részleteket jövőbeli terveikről a Forrás Caféban.

Hamarosan kiderül, kik az idei Megyei Príma Díj jelöltjei

A napokban összesíti a Megyei Príma Díjra beérkezett ajánlásokat a VOSZ megyei szervezetének kuratóriuma, és a következő héten már nyilvánossá is teszik, hogy ki az a tíz jelölt, akik közül hárman átvehetik majd szeptemberben az 1 millió forinttal járó elismerést, illetve az 500 ezer forintos Közönségdíjat.

ÁSZF