Lejátszás LejátszásSigala / Ella Eyre - Came Here For Love

Koktél

Varga Lilla

Stúdió blog

Razabra: hobbiból egy magyar márka születik?

Varga-Zábráczki Dóra, a Razabra Leatherwork működtetője nemrég vehette át a Komárom-Esztergom megye Közgyűlése által adományozott Komárom-Esztergom Megye Kézművese címet. Fenyvesi Zolinak Dóra elárulta a Forrás Caféban, hogy tulajdonképpen egy otthoni varrogatásból indult minden...

Nyáron aktívabbak a kiberbűnözők

Vannak árulkodó jelei a lehúzós oldalaknak, az irreálisan alacsony ár például ilyen. Nyáron egyébként elszaporodnak a csaló internetes oldalak, de hogy ne érjen kár, hallgasd meg Solymos Ákos kibervédelmi tanácsadó néhány tippjét.

Feszültséglevezetés az Eleven Holddal

Zenéjük stresszmentesít, nem káros az egészségre többszöri meghallgatásra sem – ezt ígéri legutóbbi albumuk kapcsán az Eleven Hold. Az együttesből két tag - Bodó Gyula és Balassa Béla - volt a Forrás Café vendége. A reggeli műsorban Átok című daluk születésének körülményeiről is meséltek.

Varázsaltos zenei péntek esték Tatabányán

Idén is folytatódik az Agora Zenei esték elnevezésű programsorozat Tatabányán a Zenepavilonnál, amely során négy péntek estén keresztül várják a közönséget a varázslatos koncertek. Az idei fellépőkről Tóth Zsóka, A Vértes Agorája művészeti vezetője árut el részleteket.

ÁSZF