Lejátszás LejátszásJason Derulo - Take You Dancing

Koktél

Illyés Roland

Tatán rendezik a Pesti balhé című új magyar film premier előtti vetítését

Az országos premier előtt egy nappal, július 29-én 18:00 órától Tatán, az Est Moziban vetítik le Lóth Balázs „Pesti balhé” című filmjét, melynek alkotói között tataiak is vannak, hiszen zenéjét Gulya Róbert szerezte, a film producere pedig Fülöp Péter.

A nyár legőrültebb vígjátéka a Másnaposok c. amerikai film szellemében készült, de hazai ízekkel és remek magyar színészekkel, s az idei moziszezon biztos befutójának tartják.

A film története:

A szereplők gyerekkorukban elválaszthatatlan haverok voltak. Csak kicsit rosszak: ártatlan kalandozásaik nyomában lángoló gyerektáborok és rémült pedagógusok maradtak. Azután felnőttek – de szerencsére nem komolyodtak meg. Marcell (Mészáros Béla) kivételével, aki kőgazdag, de nem túl boldog mérnök lett, mind ugyanolyan gátlástalan, pihentagyú tréfacsinálók, mint voltak. És amikor a banda (Szabó Simon, Elek Ferenc, Petrik Andrea, Jászberényi Gábor, Inotay Ákos) egyik tagjának az az ötlete támad, hogy egy fura festményét társai James Bondot megszégyenítő ügyességgel lopják be az évszázad műkincs-árverésére, még a tőlük eltávolodott régi cimborát is sikerül rábeszélni az eszement bűntényre. De nincs tökéletes terv. Vagy hát: náluk biztos nincs. Egy profi bűnöző (Reviczky Gábor) bevonása után is csak káosz, kaland, küzdelem és sok béka marad. De ők épp az ilyen helyzeteket szeretik…

Szereplők: Mészáros Béla, Petrik Andrea, Reviczky Gábor, Szabó Simon,

Elek Ferenc, Inotay Ákos, Hegedűs D. Géza, Jászberényi Gábor,

Járai Máté, Crespo Rodrigo.

Zene: Gulya Róbert. Fényképezte: Balázs István Balázs

Írta: Inotay Ákos, Kis-Szabó Márk, Lóth Balázs.

Rendezte: Lóth Balázs

Producer: Fülöp Péter

Országos mozibemutató: 2020. július 30.

Korhatár: 16 év

További információk:

Facebook:

https://www.facebook.com/pestibalhe/

Instagram:

https://www.instagram.com/pestibalhe/

Előzetes:

https://youtu.be/lL8KAFmUsQ8 

Jegyek az Est Moziban kaphatóak.

ÁSZF