Lejátszás LejátszásNyári Lányok - Éld Át

Zene

Tatai Nagy Sportágválasztó szeptember 27-én!

Szeptember 27-én pénteken rendezik meg a Tatai Nagy Sportágválasztót. A Tatai Olimpiai Központba reggel 9:00 és 18:00 óra között várják az érdeklődőket.

A rendezvény délelőttjére a pedagógusok kíséretében érkező óvodai és iskolai csoportokat várják a szervezők, 14:00 órától azonban már mindenki számára nyitott lesz a helyszín. A szervezők az óvodás korúaktól a nyugdíjasokig mindenkit szeretettel várnak az edzőtáborban, ahol a jól ismert sportágak mellett különleges mozgásformákat is kipróbálhatnak az érdeklődők.

A Nagy Sportágválasztó célja egyrészt segítséget nyújtani azok számára, akik mozogni vágynak de még nem találták meg az „igazit", vagyis az adottságaikhoz és igényeikhez illő sportágat, amely valóban rendszeres mozgásra ösztönözné őket. A másik cél a kevésbé ismert sportágak népszerűsítése – különösen, hogy ezek között olyanok is akadnak szép számmal, amelyekben világszinten nagyszerű eredményekkel büszkélkedhetnek a magyarok. Az esemény egyes helyszínein profik bemutatóit és nyílt edzéseket láthat majd a közönség, illetve a vállalkozó kedvűek belekóstolhatnak egy-egy számukra szimpatikus sportágba, edzők segítségével.

A sportágválasztóra a belépés ingyenes.

ÁSZF