Lejátszás LejátszásRÚZSA MAGDI - Hazatalálsz

Zene

Piramis, Vikidál Gyula és Margaret Island a Kisbéri napokon

Péntektől vasárnapig (július 27-29.) vár minden érdeklődőt a Kisbéri Napok programsorozat, Kisbéren a Lovarda téren és a Kiskastély udvarán.

Pénteken öt órától Senior örömtánc bemutatóval indulnak a programok, majd hattól a komáromi Bábuci Bábszínház műsora várja a családokat. Fél héttől a Készenléti Rendőrség Zenekara ad műsort. Az ünnepélyes megnyitó este hét órakor lesz. A rendezvényt megnyitja: Czunyiné Dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő és Sinkovicz Zoltán polgármester. Nyolc órától Cory lép színpadra a Happy Gangből, majd pénteken este dj Bóli retró diszkóján bulizhatnak a Kisbéri Napok résztvevői.

Szombaton horgászversennyel indulnak a programok, de délelőttől lesz még sakkverseny, Teniszverseny, kerékpártúra  és madárkiállítás is. Délután kettőtől labdarúgó kupára várják a gyerekeket, a Lovarda parkolójában pedig két órától E-KART Gokart verseny indul. A színpadi produkciók soárt fél háromkor a Kisbéri Mazsorettek kezdik, majd Country táncbemutatót láthat a közönség. Négy órától a NOISE+ zenekar játszik, őket öttől a HelloPisti zenekar koncertje követi. Hattól a Winners Elements Hip-Hop bemutatója, majd brazil samba és capoeira show szórakoztatja a Kisbéri Napok látogatóit. Este nyolctól a MARGARET ISLAND ad koncertet, őket tíztől a Pánik együttes követi a színpadon, este 11-től pedig a SYNCRON BAND zenél.

Vasárnap délután háromtól nóta és operettválogatásokkal kezdődik a színpadi műsorok sora, négy órától a Black Diamond jazzbalett csoport bemutatója, majd öttől VIKIDÁL GYULA vár mindenkit. Hatkor ismét fellépnek a Kisbéri mazsorettek, este nyolctól pedig a Piramis koncertezik a Kisbéri Városi Napokon, mely tíz órától a Viking zenekar műsorával zárul. 

kép: facebook.com/margaretisland

ÁSZF