Lejátszás LejátszásBACK II BLACK - Laza funky

Délutáni Csúcs

November 9-én új mozis sorozat indul Tatabányán

A Vértes Agorájában négy hétfőn keresztül várják az érdeklődőket a 18 órakor kezdődő vetítésekre.

A műsorra tűzött filmek között találunk egy valódi szereplőkkel forgatott igaz történetet, egy szórakoztató francia vígjátékot, egy, a női lét nehézségeit bemutató brazil drámát valamint azt a dél-koreai alkotást is, amely a bemutatása óta több mint 180 díjat – köztük Arany Pálmát, Golden Globe-ot, s 4 Oscar-t – nyert.

Elsőként november 9-én a "Különleges életek" című filmet láthatják a nézők, amely egy empátiával ábrázolt igaz történet, valós szereplőkkel. Főhősei olyan feladatnak szentelik életüket, amelyet jóformán csak megpróbáltatások és kihívások kísérnek: olyan súlyos esetnek ítélt autistákkal foglalkoznak, akiket az állami rendszer elutasított, kezelhetetlennek minősítve őket. Bruno és Malik azonban fáradtságot nem ismerő elszántsággal próbálják a társadalomba visszavezetni a legkülönbözőbb nehézségekkel küzdő fiatalokat. Mindezt egy érzelmi hullámvasúton, ahol egymást váltják a lélekemelő, a könnyfakasztó és a pokolian vicces epizódok. A filmben, amely egyszerre derűs és megrázó, a főszereplők mellett kizárólag amatőrök és autista fiatalok szerepelnek.

A vetítés 18 órakor kezdődik, a részvétel ingyenes, nem szükséges előzetesen regisztrálni.
A héten bejelentett, a járványhelyzet miatt életbe lépett változások miatt az ingyenes vetítésen az érkezés sorrendjében legfeljebb 150 fő foglalhat helyet.

kép és infó: avertesagoraja.hu

ÁSZF