Lejátszás LejátszásArmin van Buuren / Conrad Sewell - Sex, Love & Water

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

Nemzetközi Duna Napok Esztergomban és Párkányban

Június 28-29-én újra megrendezik Esztergomban és Párkányban a nemzetközi Duna Napok kulturális fesztivált. Családi és gyerekprogramokkal, koncertekkel, vízi bemutatókkal és városi sétával várják az érdeklődőket. Pénteken Esztergomban a szigetcsúcson, szombaton pedig Párkányban a Mária Valéria híd melletti csónakházban várják az érdeklődőket.

Az esztergomi programok június 28-án zajlanak majd a Prímás-szigeten a szigetcsúcsnál. 13 órától 19 óráig a családokat – többek között – kalóztanya, halazás, tutajépítés, papírsárkány-készítés várja. Délután 15 órától várja az érdeklődőket a NyitniKék program, ennek során végigjárható hat nyitott kert Esztergomban, a mesélő helyszínek mindegyike – a kertek, házak - elfeledett lakóik múltjába visznek el és megismertetnek jelenükkel, a ma falaik közt élőkkel.
Párkányban június 29-én zajlanak a programok a Mária Valéria Híd melletti csónakháznál. Kiderül a párkányi sülthal titka, lesz játszóház a Kisgombossal, valamint motorcsónakázás is a Dunán. A Korzón zenei programok, sötétedés után pedig tűztánc show várja az érdeklődőket. A rendezvényre a belépés és a programokon, koncerteken való részvétel ingyenes.

ÁSZF