Lejátszás LejátszásCRAIG DAVID - Insomnia

Zene

Lampionos felvonulás, sztárfellépők és Majális Esztergomban

Akkor és Most Jármű Expo, sztár fellépők, remek koncertek, tűzijáték, szórakoztató programok és fergeteges hangulat várja a látogatókat április 30 - május 1. között a Fesztiválszigeten Esztergomban a Rugby Club rendezvényterületén. A programokra a belépés ingyenes.

A 2019-es Lampionos felvonulás és Majális, illetve az Akkor és Most Jármű Expo összeállításánál a szervezők arra törekedtek, hogy mindenki megtalálja az elvárásainak, szórakozási szokásainak leginkább megfelelő programot és a hagyományok őrzése mellett valami újat, pezsdítőt hozzanak az esztergomi életbe. Méltán népszerű zenekarok, énekesek, előadók széles palettája biztosítja a szórakozási lehetőséget a kulturális programok mellett a fesztivál alatt. A programok április 30-án az Akkor és Most Jármű Expo 13:00 órai megnyitójával indulnak. A Lampionos felvonulás és Majális alkalmával ellátogat Esztergomba Bereczki Zoltán, aki 17:30-tól ad koncertet, őt a TNT Track és DJ Dominique követ az este folyamán.
Április 30-án az Akkor és Most Jármű Expo mellett a Lampionos Hajós Felvonulás, illetve a Tűzijáték is színesíti a programokat. Május 1-jén továbbra is megtekinthető lesz az Akkor és Most Jármű Expo, mellyel párhuzamosan Oszvald Marika, a Kaméleon zenekar, illetve Tóth Gabi koncerten vehetnek részt az eseményre látogatók.

ÁSZF