Lejátszás LejátszásBagossy Brothers Company - Visszajövök

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

Különleges programok a tatai Barokk Fesztiválon

Augusztus 17. és 23. között idén már 20. alkalommal rendezik meg a Tatai Barokk Fesztivált. A jubileumi évforduló kapcsán különleges programot várják a művészetbarátokat.

A fesztivál célja továbbra is Tata csodálatos természeti adottságait, barokk építészeti, művészeti emlékeit bemutatva a tatai Esterházy család szellemiségének hátterével egy komplex művészeti program megrendezése. A helyi művészeti együttesek, intézmények mellett nemzetközi hírű alkotó és előadóművészek is szerepet kapnak a rendezvényeken.

A 20. Tatai Barokk Fesztivál továbbra is szorosan összefonódik a Schiffer Ervin Nemzetközi Zenei Mesterkurzussal, amely ugyanebben az időszakban 13. alkalommal várja az ifjú tehetségeket.

A fesztivál programjai között szerepel – többek között - "Barokk udvari mókák" címmel egy gálaműsor, amely a 20. Tatai Barokk Fesztivál ünnepélyes megnyitása is. Ezen kívül koncertet ad  a Becel Trió, a Musica Historica régizene együttes, de lesznek Barokk operamesék is. A részvétel sok programra ingyenes, de van olyan amely bejelentkezéshez kötött. Részleteket a www.tatairendhaz.hu oldalon találtok.

ÁSZF