Lejátszás LejátszásLEONA LEWIS - Fire Under My Feet

Délutáni Csúcs

Bálint László, a stúdióserpa

Kétnapos élményfesztivál Tatabányán Gyereknap alkalmából

Május utolsó vasárnapja hagyományosan gyereknap, de Tatabányán két nap lesz a gyerekeké. A Vértes Agorája élményfesztivált rendez ugyanis május 25-én és 26-án, ahova természetese az egész családot várják, hiszen a kínálat olyan színes, hogy abban mindenki találhat számára vonzó programot.

A program május 25-én, szombaton délután veszi kezdetét egy lélegzetelállító akrobata attrakciót láthatnak 14 órától az érdeklődők, a show után pedig a 12 méteres futurisztikus légszőnyeget ki is lehet próbálni. A délután során lesz még óriásbábos, interaktív előadás, vízgömb show, mese-zene felismerő kvíz, este 19 órától pedig Kovácsovics Fruzsina Elfeledett mézescsók című interaktív koncertjére várják az érdeklődőket.
Május 26-án, vasárnap délután is megnyit az élménysziget az Agorában. A színpadi programok sorát 13 órakor Tatabánya Város Fúvószenekara nyitja meg, amelyet akrobatikus gólyalábas műsor követ, majd 14.30-tól Tiéd a színpad! címmel az óvodások és általános iskolások vetélkedőjét rendezik meg. A megmérettetésre egyénileg és csoportosan is valamilye szabadon választott színpadi produkcióval lehet jelentkezni. Itt a részvétel előzetes jelentkezéshez kötött, amelyet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet megtenni. A rendezvényt vasárnap este a Belvárosi Betyárok koncertje zárja.
Az élményfesztivál ideje alatt mindkét nap 13:00-tól 19:00 óráig Babasziget és Mesterségek szigete is várja a látogatókat, ez utóbbi helyszínen például a kovács, fazekas, vagy a bőrdíszműves szakmákkal ismerkedhetnek meg a kicsik. A nagyobbakat a Digitális sziget várja, ahol lesz LEGOrobot programozás, virtuális valóság játék és repülőgép szimulátor is. Mindezeken kívül kincskeresés, óriáskifestő-fal, arcfestés és csillámtetoválás, szabadulószóba, felfújható mászóhegy, szörf szimulátor, olvasósarok is a látogatókra vár.

A részletes program avertesagorja.hu oldalon találhat.

kép és infó: avertesagoraja.hu

ÁSZF