Lejátszás LejátszásMajka / Horváth Tamás - Meztelen

Forrás Café

Zölei-Kocsis Blanka

Kádár Annamária mesepszichológiai előadása Esztergomban

Az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány szervezésében a "Védőháló az esztergomi családokért" program keretein belül január 16-án, szerdán 17 órakor Kádár Annamária tart előadást az esztergomi városi könyvtárban.

Mesepszichológia, avagy az érzelmi intelligencia megalapozása gyermekkorban címmel tart előadást Kádár Annamária pszichológus Esztergomban.

Kutatások igazolják, hogy az életben való beválásunk nem csak értelmi képességeinken múlik. Az igazi sikereket és a belső harmóniát csak akkor érhetjük el, ha jártasak vagyunk az érzelmek és a kapcsolatok világában, képesek vagyunk konfliktusokat kezelni, együttműködni, segítséget kérni, vágyainkat késleltetni, kitartani. Vagyis, ha fejlett az érzelmi intelligenciánk.

A szülők pedig sokat tehetnek azért, hogy gyermeküknek magas legyen az érzelmi intelligenciája, és ezáltal könnyebben meg tudjon küzdeni a külső és belső nehézségekkel.

Az előadás-sorozat az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány szervezésével a "Védőháló az esztergomi családokért" program keretein belül valósul meg. Az előadás január 16-án, szerdán 17 órakor lesz az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárban. A részvétel ingyenes.

ÁSZF