Lejátszás LejátszásMIKE + THE MECHANICS - Word of mouth

Zene

Gyermeknapi programkavalkád Környén

Május 26-án délután kettő órától kezdődnek a gyereknapi rendezvények Környén a Művelődési Házban és a Vackor Óvodában, délután öttől pedig a Fő téren várja bábkoncert az érdeklődőket.


Május 26-án 14 és 17 óra között a környei Művelődési Házban rengeteg program várja a családokat. A kicsiknek lesz kézműves foglalkoztató, arcfestés, Csiri-Biri Játéktár, és homokkép készít is a Vöröskereszt környei szervezetének ajándékaként.
A „Süssünk, főzzünk valamit!” klub tagjainak köszönhetően finom süteményeket is kóstolhatnak a program résztvevői. A Vackor Óvoda és Bölcsőde udvarán mókásan mozgásos, mozgásosan mókás feladatok és számtalan játszószer szolgálja a kicsi és nagyobbak szórakoztatását. Délután 17 órától pedig a Fő téren (kedvezőtlen időjárás esetén a Művelődési Házban) EBENGUBÁK címmel tekinthet meg egy 50 perces bábkoncert a közönség.
A Vackor Óvoda és Bölcsőde, valamint a Művelődési Ház közös rendezvényén a részvétel díjtalan! A szervezők sok szeretettel várják az ünnepelt kisebb-nagyobb apróságokat és szüleiket, nagyszüleiket!

(kép: kornye.hu)

ÁSZF