Lejátszás LejátszásLady Gaga / Ariana Grande - Rain on Me

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

BányaBarangoló - a Tatabányai Múzeum sportkihívása

A Tatabányai Múzeum sportkihívásra várja az érdeklődőket, amely május 11-15. között zajlik, és melynek lényege, hogy bejárd a város bányászati emlékeit, a "bányautat”.

Az egészségügyi és biztonsági előírások fokozott betartása mellett a rendkívüli helyzet ideje alatt is fontos a testmozgás és a szabad levegőn való tartózkodás – véli a múzeum, ezért hirdette meg a BanyaBarangolót.

Sétálj, fuss, tekerj végig a tatabányai bányaúton! Szelfizz a kijelölt emlékállomásokon, és küldd el az így készült képeket május 17-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.
Az egyes állomásokon készített képek különböző pontértéket képviselnek, a feladat hogy minimum 10 pontot összegyűjts. Így ugyanis bekerülsz egy kalapba, a legjobb pontszerzők közé, közöttük a járvány időszaka után 10.000 Ft értékű könyvcsomagot és skanzenes pólókat sorsolnak ki.
Hogy mely állomások, mennyi pontot érnek, valamint az úthoz tartozó térképes segítséget megtalálod a múzeum honlapján a tbmuzeum.hu oldalon valamint az intézmény közösségi média oldalán.

kép és infó: tbmuzeum.hu

ÁSZF