Lejátszás LejátszásBOB SINCLAR / STEVE EDWARDS - World Hold On

Zene

Programajánló

Nőnapi köszöntőre várnak Szőnyben

Zenés Nőnapi Köszöntőre várják a lányokat, asszonyokat és minden érdeklődőt március 5-én, 18 órakor a szőnyi Művelődési Házba.

Játékos tudomány február 29-én Tatabányán

Interaktív élmény vár az egész családra február 29-én Tatabányán, a Vértes Agorájában. Sience show, robotika, virtuális valóság, őrületesen jó kísérletek és bemutatók, az emberi test, ahogyan még sosem láttad!

Zenekari Nap Tatán a Peron Tehetségközpontban

Zenekari Napot szerveznek a Peron Music Könnyűzenei Tehetséggondozó és Képző Központban február 29-én szombaton 10:00 és 15:00 óra között Tatán, a Tanoda tér 5/a alatt.

Környe-Kép kiállítás

A Környe-Kép fotópályázatra beérkezett, a zsűri által kiválasztott alkotásokról készített vászonképekből nyílik kiállítás 2020. február 28-án 17 órakor a környei Művelődési Házban.

Zongoraest a komáromi Egressy-ben

Méri Péter, a müncheni Zeneakadémia végzős növendékének zongoraestjére várják az érdeklődőket a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskolába.

Látványos műsorral búcsúztatják a farsangot Tokodon

Február 25-én, Húshagyó kedden 16 órakor kezdődik a hagyományos Farsangtemetés a tokodi nagyvölgyben, ahol elsiratják és utolsó útjára kísérik Farsang Ferkót, majd máglyán elégetik a felöltöztetett szalmabábut.

Könyvbemutató a Tatabányai Múzeumban

Gengeliczky László "A fák, melyek megtaláltak" című kötetének bemutatójára várják az érdeklődőket február 24-én, hétfőn 17 órára a Tatabányai Múzeumba.

Előadás a komáromi postagalambsportról

Saláth János észak-komáromi helytörténeti kutató a komáromi postagalambsport és postagalamb-tenyésztés történetéről tart előadást február 25., kedd, 17:00 Komáromban az Arany 17 Rendezvényközpontban.

Most először látogatható a Kecskés László Emlékház

Először tekinthető meg és látogatható a komáromi Kecskés László Emlékház az Idegenvezetők világnapján! A múzeumalapító, helytörténész Vág utca 8. szám alatti háza február 22-én, szombaton látogatható. A Klapka György Múzeum minden érdeklődőt vár 10.00 és 16.00 óra között!

Érdekes zenei utazás és bonbonok Tatán

Világzenei tüzes ritmusok címmel egy érdekes zenei utazásra invitálják az édeklődőket Tatára február 21-én, pénteken 18 órára, az Angyalok és Tündérek Galériába (Tata Hajdú utca 14).

ÁSZF