Lejátszás LejátszásDér Heni - Ég Veled

Magyaróra

Sándor Szilvia

Programajánló

Kétnapos koncertmaraton Táton

Július 6-án és 7-én, ingyenes koncertekre várják az érdeklődőket a Táti Kultúrház és Könyvtárban.

Nemzetközi Duna Napok Esztergomban és Párkányban

Június 28-29-én újra megrendezik Esztergomban és Párkányban a nemzetközi Duna Napok kulturális fesztivált. Családi és gyerekprogramokkal, koncertekkel, vízi bemutatókkal és városi sétával várják az érdeklődőket. Pénteken Esztergomban a szigetcsúcson, szombaton pedig Párkányban a Mária Valéria híd melletti csónakházban várják az érdeklődőket.

Kortárs képzőművészeti kiállítás Tatán

Június 27-én, csütörtökön szakrális témában, a “mezők lilioma” metaforára építve nyílik kortárs képzőművészeti kiállítás 53 művész közreműködésével Tatán a volt piarista rendház kápolnájában 18:00 órakor.

Közösségi nap koncertekkel Tatán

A 3. Generáció Közösségi Nap címmel szerveznek programot június 27-én csütörtökön 14:00 és 22:00 óra között Tatán, az Öreg-tó partján, a Lovarda felőli oldalon.

Telepiek találkozója Tatabányán

A Telepiek VI. találkozóját rendezik meg június 27-én, csütörtökön 10 és14 óra között Tatabányán a Bányászati és Ipari Skanzenben.

Érdekességek, mesék a szabadságharcról Komáromban

Komárom vitathatatlanul legdicsőségesebb korszaka az 1848/49 szabadságharc időszaka, melynek katonai eseményei túlnyomórészt a Duna jobb partján fekvő Új-Szőnyben és környékén zajlottak. 

Szentiváni tűzugrás Tatán a Kálvária dombon

Idén már nyolcadik alkalommal szervezi meg a Pötörke Népművészeti Egyesület a Szentiváni tűzugrást a tatai Kálvária dombon, június 22-én szombaton 18-22 óráig.

ÁSZF