Lejátszás Taylor Swift - Look What You Made Me Do

TOP40

Sándor Szilvia

Programajánló

Agora Zenei Esték

Az Agora Zenei Esték programsorozat keretén belül július 8-án pénteken 19 órakor a tatabányai Zenepavilonban a Parno Graszt lép fel. A Parno Graszt a hazai szereplések mellett, Európa szerte is számos sikert tudhat magáénak.

Újvárosi Juniális

Június 25-én rendezi meg a KPVDSZ Művelődési Ház az Újvárosi Juniális elnevezésű programját Tatabányán.

IV. Tatabányai Sörfesztviál

A Halott Pénz, Hooligans, Beatrice, Vad Fruttik, Péterfy Bori és Love Band, Superstereo, Zaporozsec és még sokan mások is fellépnek 2016. június 17-18-19-én a városközpontban. Érdemes ellátogatni az Árpád térre és Megyeháza parkolóba, mert a család minden tagja megtalálja majd a kedvére való kikapcsolódást.

17. Tatai Sokadalom

A Tatai Kenderke Néptáncegyesület június 17-19. között 17. alkalommal rendezi meg a Tatai Sokadalmat.

Tizedszerre is MTB Piknik Vértesbogláron

Kockás pléd, gulyás, cseh sör és fánk és a nagyszerű terepkerékpáros verseny már a tizedik éve! A már megszokott MTB verseny mellett idén sok izgalmas programmal várják a sportolni és kikapcsolódni vágyókat a teljes hétvégén Vértesbogláron.

Táncművészeti Gála Tatabányán

A tatabányai Thália Alapfokú Művészeti Iskola tanévzáró Táncművészeti Gálájára várják az érdeklődőket június 12-én.

Komáromi megemlékezés

Megemlékezést tartanak a trianoni békediktátum aláírásának, és Komárom kettészakításának 96. évfordulóján.

Tatai Patara, idén is újra vívják a csatát!

A 16-17. század sorsdöntő eseményei, a magyar-török küzdelmek elevenednek meg május 27-29-ig Európa legrangosabb török kori történelmi fesztiválján. Az évről-évre megismétlődő tatai várostrom a kor egy különleges fegyverének, a Patara bevetésének első sikeres magyarországi kísérletét idézi meg.

Erzsébet híd Fesztivál Komáromban

A határon átnyúló kapcsolatok és a „Komárom egy város” érzésének erősítése, továbbá a korosztályok és művészeti ágak sokszínűségének bemutatása céljából az Endresz Csoport Egyesület Erzsébet híd Fesztivál címmel együttműködve CSEMADOK város/járási szervezetével és az Egy Jobb Komáromért Polgári Társulással, péntektől vasárnapig rendezi meg Észak-Komárom és Dél-Komárom kulturális seregszemléjét.