Lejátszás LejátszásForrás Rádió

TOP40

Sándor Szilvia

Programajánló

Családi programok a környei Majálison

Főzőversennyel egybekötött családi napot és majálist rendez a környei önkormányzat május 1-jén a tóparton, ahol ismét szórakoztató és sportos programok, vidám versengések várnak mindenkit.

Testvérvárosi koncert Tatán

Egymásra hangolva címmel rendezik meg az alkmaari Artiance Művészeti Központ ifjúsági zenekarának, a tatai Menner Bernát Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek valamint a Kőkúti Általános Iskola és a Vaszary János Általános Iskola énekeseinek közös hangversenyét.

Majális Csolnokon

A Csolnoki Bányász Hagyományőrző Egyesület majálist rendez a régi Bányász Kultúrotthonnál.

Szabó Magda est Esztergomban

Az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárban Szabó Magda estet rendeznek április 29-én, 17 órai kezdettel.

Népzenei gála Komáromban

Zene-Barátság címmel rendeznek nemzetközi népzenei gálát április 28-án,vasárnap délután 15 órától.

Nyílt nap Tatabányán a Nemzetközi Tánc Világnapján

Több éves hagyomány, hogy a Tatabányán több mint egy évtizede működő Thália Alapfokú Művészeti Iskola kezdeményezésére a Nemzetközi Tánc Világnapja alkalmából nyílt napot rendeznek, ahol külön órarend szerint kapnak lehetőséget az érdeklődők, hogy betekinthessenek a Thália Művészeti Iskola munkájába, megismerkedhessenek a tánc alapvető lépéseivel.

Neves fellépők érkeznek a Komáromi Napokra

Idén immár 28. alkalommal rendezik meg április 26 - május 1-ig a két Komárom közös rendezvénysorozatát, amelynek első hivatalos eseménye a két képviselőtestület ünnepi ülése lesz. Ez idén is április 26-án – Komárom város napján – rendezik meg. Itt adják át a munkásságukkal kiemelkedő szerepet játszó polgároknak odaítélt polgármesteri- és város díjakat, valamint a díszpolgári címet.

Jubileumi Bányászkórus találkozó

A Kertvárosi Bányász Művelődési Otthonban április 27-én immár tizedik alkalommal rendezik meg a Bányászkórusok és Hagyományőrző Énekkarok Tatabányai Találkozóját.

Koncert a katonazene napja alkalmából

A Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandár Zenekara szeretettel várja az érdeklődőket a magyar katonazene napja alkalmából szervezett koncertjére.

Megelevenednek Tatabányán a húsvéti szokások

Húsvéti programot szerveznek a megyeszékhelyen április 22-én. Hétfőn 14-19 óráig Tatabányán az Árpád téren lesz népi játékpark, játszóház, locsolkodás, táncház.

ÁSZF