Lejátszás LejátszásFollow The Flow - Tavasz

Forrás Charter

Zimmerer Tamás

Programajánló

Ruhabörzét rendeznek Tatabányán

Ruhabörzét szerveznek a Tatabányai Családsegítő Szolgálat Füzes utcai irodájában. Február 20-án, pénteken, 9-11 óráig várják az érdeklődőket.

Hangverseny lesz Oroszlányban

Varga Zoltán Liszt-díjas kürtművész ad koncertet pénteken 17 órakor a Bakfark Bálint Alapfokú Művészeti Iskolában.

Megnyílt a Kép-Szin-Tér Egyesület kiállítása

Gyönyörű fotókat csodálhatunk meg a Vértes Agorájában. Megnyílt a 10 éves Kép-Szín-Tér Egyesület tagjainak kiállítása, ahol mindenki a kedvenc képét mutatja be.

Tízéves jubileumára készül a Tatai Dandárzenekar

Jubileumi hangversenyre készül a tatai Dandárzenekar. A Megyei Prima Díjas, Tata Városáért Díj arany fokozatával kitüntetett együttes a Vaszary-iskola tornacsarnokában lép fel a jövő héten, február 19-én, csütörtökön. A zenekar fennállásának tízedik évfordulója alkalmából szervezik a koncertet, amely ingyenes, de regisztrálni szükséges a Magyary Zoltán Művelődési Központban.

Ismét lesz Baba-Mama Klub Kisbéren

Ismét lesz Baba-Mama Klub Kisbéren, a gyermekkönyvtárban. A programot minden hónap 2. és 4. hetén tartják 16:00-tól. Minden alkalommal más meghívott vendég segíti az anyukákat, közöttük pszichológus, óvónénik, védőnő. Február 20-án, pénteken az Indiai babamasszázst ismerhetik meg a részvevők, a vendég Törzsök Csilla lesz, tehát 16 órától.

Farsangi buli lesz Tatabánya Felsőgallán

A Széchenyi István Művelődési Házban rendezik a programot, február 14-én, 14 órától. A rendezvényen a műsorok mellett rengeteg játék is lesz: rajz, kézműveskedés, hagyományos népi játékok és persze jelmezes felvonulás. A program ingyenes.

Ünnepi közgyűlést tart a Szivárvány Táncegyüttes Környén

Ünnepi közgyűlést tart az idén 20 éves Szivárvány Táncegyüttes Környén. A különleges esemény február 18-án, 17 órától lesz az általános iskolában. A közgyűlésre várnak minden egykori és jelenlegi egyesületi tagot!

ÁSZF