Lejátszás LejátszásWellhello - Késő Már

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

Programajánló

Keresztesi Botond kiállítása a Jászai Mari Színházban

Keresztesi Botond tavalyi Krajcsirovits Henrik ösztöndíjas művész kiállításának megnyitója lesz 2020. január 22-én, délután 2 órakor a Jászai Mari Színház, Népházban Tatabányán. A kiállítás február 28-ig lesz látható.

„Kollektíven” - megemlékezés Tatán

A magyarországi németek emléknapja alkalmából megemlékezést szervez a tatai Német Nemzetiségi Múzeum. Az esemény január 18-án szombaton, 17:00 órakor a Német Nemzetiségi Múzeumba lesz.

Dorogon tart előadást Tari Annamária

Tari Annamária tart előadást pedagógusoknak, szülőknek január 16-án 17 órakor Dorogon József Attila Művelődési Ház színháztermében.

Ismét Szelfi nap lesz a Tatabányai Múzeumban

Csatlakozva a nemzetközi kezdeményezéshez, idén is rendez szelfi napot a Tatabányai Múzeum. Január 15-én 10-18 óra között várják a szelfiző látogatókat, akinek a belépés ingyenes.

Szabad a téka! - jótékonysági vásár Környén

A környei Művelődési Ház és a Községi Könyvtár a részére felajánlott könyvekből tart jótékonysági vásárt a Magyar Kultúra Napja alkalmából 2020. január 14-étől február 7-éig hétköznapokon 10 és 17 óra között, hétvégén rendezvények ideje alatt.

Kemény Zsófi rendhagyó irodalomórája

Január 10-én rendhagyó irodalomórára várják az érdeklődőket Tatabányán a József Attila Megyei és Városi Könyvtár Népház úti fiókkönyvtárába.

2020-ban is vár Táton a Társasjáték Klub

Idén elsőként január 11-én 9-től 12 óráig várják az érdeklődőket a Táti Könyvtárban, a legújabb játékokat ezúttal is a Játékkunyhó – Esztergomi Társasjáték Klub biztosítja!
Várnak mindenkit, akit szeret társasozni, vagy szeretne megismerni új és szórakoztató játékokat. Várnak az óvodástól a dédszülőkig mindenkit. Náluk mindenki megtalálhatja a hozzá illő játékot.
További időpontok: február 8. / március 14. / május 9. / június 13.

Szilveszteri afterparty Komáromban

Január 11-én este 20 órától Szilveszteri afterpartyra várnak mindenkit Komáromban a Teremgokart pálya és Kávézóba.

ÁSZF