Lejátszás LejátszásZSÉDA - LaLaLaLa (Tandemugrás)

Magyaróra

Sándor Szilvia

Programajánló

Sportos programok Komáromban

Szertelenül bulizom címmel ingyenes sportos programok várják az érdeklődőket július 19-én, 18 órától éjfélig Komáromban a Városi sportcsarnokban.

Aurevoir koncert az Agora Zenei estéken

Július 19-én este 19 órakor rendezik meg az Agora Zenei esték programsorozat harmadik „felvonását”, amelynek keretén belül az Aurevoir együttes ad koncertet Tatabányán a Zenepavilonnál.

Újabb háromnapos ünnepre készül Csolnok

Az immáron XXII. Csolnoki Falunapok nyújtanak remek lehetőséget a nyári kikapcsolódásra, az egymással való találkozásra, beszélgetésekre július 19. és 21. között. Az események fő helyszíne az Arany János utca végén, a kiserdő közepén található hűs, árnyas Rendezvénypark.

Violin király és Hanga királykisasszony Tatabányán

A Családi mesedélutánok programsorozat keretén belül július 18-án, csütörtökön a Violin király és Hanga királykisasszony című zenés mesejátékot tekinthetik meg az érdeklődők Tatabányán.

Magyar gitárlegenda koncertezik Tatán

Összművészeti és életföldrajzi előadás, zenélő próza és történetmondó muzsika helyszíne lesz a Kossuth téren található Gottwald terasz július 13-án szombaton, 19:00 órától.

Nemzetiségi és Sörfesztivált rendeznek Környén

Idén már a 28. Nemzetiségi és Sörfesztivál várja a vendégeket július 12-e és 14-e között sztárfellépőkkel, hagyományőrző és kulturális csoportok produkcióival, sporttal, kézműves utcával, karikatúrával Környén.

Tündérek, manók lepik el az esztergomi Várhegyet

Ebben az évben ötödik alkalommal rendezi meg az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány július 13-án, szombaton 16:00-20:00 óráig a kisgyermekeknek és családoknak szóló játékos, meséket megelevenítő programját, a Meseösvényt.

Honeybeast nagykoncert Nagyigmándon

Szombaton rendezik a Nagyimándi Napot, amely során játszópark, hagyományőrzők, kézművesek várják a résztvevőket.

ÁSZF