Lejátszás LejátszásBruno Mars - The lazy song

TOP40

Sándor Szilvia

Programajánló

Éremkiállítás Tatabányán

Éremkiállítás nyílik meg május 11-én a Tatabányai Múzeumban. A Vértes Agorájában délelőtt 11.30-kor a tárlatot Schmidt Csaba, Tatabánya polgármestere nyitja meg. Az éremkiállítást a II. Rákóczi Ferenc Emlékév és a Magyar Éremgyűjtők Egyesület 50. évfordulója tiszteletére rendezik.

Endrei Judit érkezik Csolnokra

A csolnoki Kossuth Lajos Művelődési Ház vendége lesz Endrei Judit, a legendás televízióssal május 9-én, csütörtökön délután 17 órától lehet találkozni.

"Élj vele boldogan!"

Az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány és a Helischer József Városi Könyvtár szeretettel várja az érdeklődőket a könyvtárba május 7-én kedden 17 órakor dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta előadására.

Hadi emlékkönyvet mutatnak be Esztergomban

Az esztergomi Helischer József Városi Könyvtár a Miklós Tamás és Négyesi Lajos szerkesztésben megjelent Huszanhatos hadiemlékkönyv bemutatójára várja az érdeklődőket.

Tatabányai Majális ByeAlex-szel

Május első napján a Csónakázó-tónál rendezi meg a Tatabánya Pont a Tatabányai Majális - Rendészeti és Európa Napot. A nap folyamán a tűzoltóság, a rendőrség, a mentők és a honvédség is várja az érdeklődőket gépjármű és eszköz bemutatókkal.

ÁSZF