Lejátszás LejátszásBlahalouisiana - Ahol Összeér

Forrás hétvége

Varga Lilla

Programajánló

Nyitott szakrális terek Tatán

A Kuny Domokos Múzeum valamint a program civil szervezői az Ars Sacra Fesztivál keretében "Nyitott szakrális terek Tatán" címmel lehetőséget adnak az érdeklődőknek a város múltjának, vallási arculatának, s az azt képviselő ingatlanoknak a megismerésére, hiszen minden műemléki ingatlannak múltja, története, sorsa van.

Családi nap és Vadfőző verseny Tatabányán

Szeptember 21-én, szombaton rendezik meg Tatabányán a Dózsakerti Családi Napot és I. Vadfőző versenyt a megújult sétálóutcában. A programok 10 órakor kezdődnek.

PASO koncert az esztergomi Lecsófesztiválon

A Pannonia Allstars Ska Orchestra koncertezik élőben szeptember 21-én a Lecsófesztiválon a Prímás-szigeten! A koncerten a PASO újdonságait is meghallgathatják az érdeklődők! A belépés ingyenes!

Koncertek és programok sora a Szenttamási napokon

Koncertekkel, kiállításokkal, re-poharakkal, környezetbarát eszközökkel, öko játszóházzal, fenntarthatóságról szóló előadásokkal várja a közönséget a Zöldülő Fesztivál a Szent Tamás-hegyen szeptember 20-án és 21-én Esztergomban.

"Átlátszó víz legyen" – Cseh Tamás est Tatabányán

Cseh Tamás estet rendeznek Tatabányán a József Attila Művelődési Házban. A Ma, vagyis a Művészet Alsógallán programsorozat részeként megvalósuló előadás szeptember 14-én, szombaton 17 órakor kezdődik. A program ingyenes.

Neves fellépők is koncerteznek a kertvárosi BoRock fesztiválon

Varga Miklós, a KFT, Tolcsvay Béla, Horányi Juli és még sokan mások is fellépnek a kertvárosi Rockfesztiválon szeptember 13-án és 14-én. A szürethez kapcsolódó, borkóstolóval egybekötött Rockfesztivált a Féja Géza Közösségi Ház szervezi, az érdeklődőket pedig a kertvárosi Szalézi sportpályára várják.

Antikvár "könyvkereskedés" Környén

A környei Művelődési Ház és a Községi Könyvtár a negyedik antikvárra várja a könyvbarát környeieket és környékbelieket.

Történelmi képregényfesztivál Esztergomban

Életre rajzolt múlt címmel történelmi képregényfesztivál és -kiállítás lesz Esztergomban szeptember 7-én. A rendezvény ünnepélyes megnyitója szeptember 7-éna 11 órakor lesz, ezt követően egész napos program zajlik a Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeumában.

ÁSZF