Lejátszás LejátszásPunnany Massif - Vendéglátós

Magyaróra

Programajánló

Előadás: a klímaváltozás hatása az emberi bőrre

A Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. szervezésében, az Egészségügyi előadások sorozatban „A klímaváltozás hatása az emberi bőrre” címmel tart előadást Dr. Kovács Antal bőrgyógyász december 17-én 17:00 órától.

Ingyenes vetítés: Pamacs a Mikulás kis rénszarvasa

Tatabányán,a Kertvárosi Bányász Művelődési Otthonban december 15-én, vasárnap  folytatódik a népszerű mozimatiné sorozat.  Ezúttal a Pamacs a Mikulás kis rénszarvasa című animációs mesefilmet tekinthetik meg a nézők.

Zenés Áhítat Tatán

Az Egressy Kórus és Kamarakórus Adventi Zenés Áhítatra hívja és várja a tataiakat december 15-én, vasárnap 15 óra 30 perckor.

Komáromi Csataképek könyvbemutató

A Komáromi Csataképek 1848/49 című reprezentatív album bemutatójára várják az érdeklődőket Dél-Komáromban a Városháza dísztermébe (Komárom, Szabadság tér 1. )

Nagyigmándi adventi vasárnapok

Advent vasárnapjain a településen felállított Betlehemhez várják az érdeklődőket Nagyigmándon. A programok 17 órakor kezdődnek vasárnaponként. 

Régi idők ünnepét idézik fel Tatán

Az idei évben ismét a magyarországi németek hagyományos köszöntő játékával, a Christkindlspiellel készülnek a karácsonyra a tatai Német Nemzetiségi Múzeumban.

Lepd meg a Mikulást mondókákkal

December 5-én 16-17 óra között Komáromban a Molaj lakótelepre látogat lovasszánján a Mikulás. A MOL Gesztenye úti bejárójánál kis ajándékkal várják a gyerekeket.

ÁSZF