Lejátszás LejátszásBogi / The Berry - Körút

Zene

Programajánló

Fogathajtó Európa-bajnokság Ászáron

Augusztus 15-19. között rendezik meg a Gyermek, Junior, Fiatal Fogathajtók Európa-bajnokságát és Nemzetközi Felnőtt Póni Négyesfogathajtó versenyt Kisbér-Ászáron.

Festmények, babák, fafaragások a Vértesszőlősi Mesterkezek kiállításon

Augusztus 14-20. között rendezik meg a Vértesszőlősi Mesterkezek kiállítást, amelyen a település 20 ügyes kezű alkotójának tárgyai tekinthetők meg. A kiállításnak, amelynek a Közösségi Ház ad otthont, már 26 éves hagyománya van Vértesszőlősön, hiszen 1992-ben nyílt meg az első Mesterkezek tárlat.

Fel a fejjel! Hogy lásd a csillaghullást!

 Az MCE Felsőgallai Amatőrcsillagász Klub és a Duna-Ipoly Nemzeti Park közös "meteorváró" programot szervez augusztus 10-én pénteken a Naszály melletti Ferencmajori-halastavaknál.

Negyedik alkalommal várnak a neszmélyi borászok Tatán

Hagyományosan augusztus első hétvégéjén rendezik meg a Neszmélyi Borünnepet és Halnapokat. Idén augusztus 3-5. között várnak a neszmélyi borászok, finom ételek és remek zenei programok Tatán a Kastély Téren.

Sztárfellépők a csolnoki falunapokon

Animal Cannibals, Rokker Zsolti, LGT-est és Falu Derby - ezek mind a XXI. Falunapok résztvevőire vár Csolnokon. A háromnapos rendezvény július 27-én, pénteken nyitja meg kapuit a Rendezvényparkban.

A Szent Korona hiteles mása érkezik Környére

Augusztus 11-én érkezik a környei Polgármesteri Hivatal aulájába nemzeti ereklyénk, a Szent Korona hiteles mása. E napon adják át a Plébánia épületét és a Trianoni emlékművet is a településen.

ÁSZF