Lejátszás LejátszásNagy Adri - Álomkép

Magyaróra

Programajánló

Társasjáték Klub Táton

Március 14-én, szombaton délelőtt 9 és 12 óra között a társasjátékozni vágyókat várják a táti könyvtárba.

Mesesarok Döbrentey Ildikóval

Március 13-án pénteken 16.30-tól a Tatabányán a József Attila Megyei Könyvtár Gyermekkönyvtárában Döbrentey Ildikó mesél a megjelent gyermekeknek és szüleiknek.

Könyves Szerda Tatán Sallai Zsuzsannával

A tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár Könyves Szerdájának következő vendége Sallai Zsuzsanna ultrafutó, versenyszervező, a Visszadobtak című könyv írója lesz.

Farsang Kupa immár 18. alkalommal Tatán

Március 7-én már 18. alkalommal várják a szervezők határon innen és túlról az érdeklődő fiatalokat és gyakorló felnőtteket az ország legnagyobb gasztronómiai versenyére a Farsang Kupára, a Güntner Aréna Városi Sportcsarnokba Tatán.

Folknap Környén

A Szivárvány Táncegyüttes szeretettel várja a népművészetet és a hagyományokat kedvelő családokat a 2020. március 7-én, 16 órakor kezdődő FOLKNAPRA! Az eseménynek a környei Művelődési Ház ad otthont.

Nőnapi köszöntőre várnak Szőnyben

Zenés Nőnapi Köszöntőre várják a lányokat, asszonyokat és minden érdeklődőt március 5-én, 18 órakor a szőnyi Művelődési Házba.

Játékos tudomány február 29-én Tatabányán

Interaktív élmény vár az egész családra február 29-én Tatabányán, a Vértes Agorájában. Sience show, robotika, virtuális valóság, őrületesen jó kísérletek és bemutatók, az emberi test, ahogyan még sosem láttad!

Zenekari Nap Tatán a Peron Tehetségközpontban

Zenekari Napot szerveznek a Peron Music Könnyűzenei Tehetséggondozó és Képző Központban február 29-én szombaton 10:00 és 15:00 óra között Tatán, a Tanoda tér 5/a alatt.

ÁSZF