Lejátszás LejátszásWellhello - Gyere És Táncolj

Magyaróra

Programajánló

Mi is az a suprikálás? Kiderül...

Családi programmal várja az érdeklődőket december 28-án szombaton 10 órától egészen 18 óráig a tatabányai Puskin Művelődési Ház NépmesePontja.

Karácsonyi bejgli-túra

December 26-án ismét ünnepi bejgli túrára várja az érdeklődőket a Zöld Sziget Kör Természetvizsgáló Közhasznú Egyesület.

Adventi gyertyagyújtás Kisbéren

December 21-én ismét adventi gyertyagyújtás lesz Kisbéren, a Nagyboldogasszony Római Katolikus templom melletti téren. 

Előadás az Öreg-tó kialakításáról és változásáról

A tatai halgazdálkodás története az Esterházyaktól napjainkig című előadássorozat részeként „A tatai Öreg-tó kialakítása és változása a hadászattól a halászatig” címmel tart előadást Molnár András vízügyi szakaszmérnök, december 20-án 15:00 órától.

Előadás: a klímaváltozás hatása az emberi bőrre

A Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. szervezésében, az Egészségügyi előadások sorozatban „A klímaváltozás hatása az emberi bőrre” címmel tart előadást Dr. Kovács Antal bőrgyógyász december 17-én 17:00 órától.

Ingyenes vetítés: Pamacs a Mikulás kis rénszarvasa

Tatabányán,a Kertvárosi Bányász Művelődési Otthonban december 15-én, vasárnap  folytatódik a népszerű mozimatiné sorozat.  Ezúttal a Pamacs a Mikulás kis rénszarvasa című animációs mesefilmet tekinthetik meg a nézők.

Zenés Áhítat Tatán

Az Egressy Kórus és Kamarakórus Adventi Zenés Áhítatra hívja és várja a tataiakat december 15-én, vasárnap 15 óra 30 perckor.

ÁSZF