Lejátszás LejátszásOdett - Fehér fény

Zene

Programajánló

Farsang Kupa immár 18. alkalommal Tatán

Március 7-én már 18. alkalommal várják a szervezők határon innen és túlról az érdeklődő fiatalokat és gyakorló felnőtteket az ország legnagyobb gasztronómiai versenyére a Farsang Kupára, a Güntner Aréna Városi Sportcsarnokba Tatán.

Folknap Környén

A Szivárvány Táncegyüttes szeretettel várja a népművészetet és a hagyományokat kedvelő családokat a 2020. március 7-én, 16 órakor kezdődő FOLKNAPRA! Az eseménynek a környei Művelődési Ház ad otthont.

Nőnapi köszöntőre várnak Szőnyben

Zenés Nőnapi Köszöntőre várják a lányokat, asszonyokat és minden érdeklődőt március 5-én, 18 órakor a szőnyi Művelődési Házba.

Játékos tudomány február 29-én Tatabányán

Interaktív élmény vár az egész családra február 29-én Tatabányán, a Vértes Agorájában. Sience show, robotika, virtuális valóság, őrületesen jó kísérletek és bemutatók, az emberi test, ahogyan még sosem láttad!

Zenekari Nap Tatán a Peron Tehetségközpontban

Zenekari Napot szerveznek a Peron Music Könnyűzenei Tehetséggondozó és Képző Központban február 29-én szombaton 10:00 és 15:00 óra között Tatán, a Tanoda tér 5/a alatt.

Környe-Kép kiállítás

A Környe-Kép fotópályázatra beérkezett, a zsűri által kiválasztott alkotásokról készített vászonképekből nyílik kiállítás 2020. február 28-án 17 órakor a környei Művelődési Házban.

Zongoraest a komáromi Egressy-ben

Méri Péter, a müncheni Zeneakadémia végzős növendékének zongoraestjére várják az érdeklődőket a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskolába.

Látványos műsorral búcsúztatják a farsangot Tokodon

Február 25-én, Húshagyó kedden 16 órakor kezdődik a hagyományos Farsangtemetés a tokodi nagyvölgyben, ahol elsiratják és utolsó útjára kísérik Farsang Ferkót, majd máglyán elégetik a felöltöztetett szalmabábut.

ÁSZF