Lejátszás LejátszásRÚZSA MAGDI - Hazatalálsz

Forrás hétvége

Sándor Szilvia

Programajánló

Ünnepélyes avató, és családi nap lesz a Május 1. parkban

Július 12-én kerül sor a tatabányai programra, a park felújítása ugyanis a befejezéséhez közeledik. A program keretében fellép Janicsák Veca, a Kaláka zenekar, lesz Vitéz László bábelőadás a Fabula Bábszínház jóvoltából, de a gyerekek örömére lesz élő óriás társasjáték, lovaskörhinta, és arcfestés.

Retro Hétvége - Nyárra hangolva!

A Forrás Rádióban július 10-11-12-én elhozzuk az elmúlt nyarak igazi hangulatát. Péntek déltől vasárnap estig együtt hallgatjuk meg a '70-es, a '80-as, a '90-es évek és az ezredforduló legemlékezetesebb zenéit, különlegességeit, nyári slágereit. Szóljon minden ismerősének, hogy ezen a három napon felszínre törnek az EMLÉKEK!

Falunap lesz Vértesszőlősön

25 éves fennállását ünnepli a Vértesszőlősi Pátria Faluközösségi Egyesület. Ez alkalomból szervezik a programot az önkormányzat támogatásával, június 20-án.

50. Dzsesszerda Tatabányán

Színvonalas előadással kezdődött az 50. Dzsesszerda az Erkel Ferenc Zeneiskolában. A jazz életre keltése Tatabányán 10 évvel ezelőtt kezdődött.

Megnyílt Zsolnay Katalin második önálló kiállítása

Zsolnay Katalin műveiből nyílt kiállítás a tatabányai József Attila és megyei könyvtár népházúti fiókkönyvtárában. A művész második önálló tárlatát Rochlitz György festőművész nyitotta meg.

ÁSZF