Lejátszás LejátszásDR BRS / Király Viktor - Tűzvarázsló

Délutáni Csúcs

Illyés Roland

Programajánló

Nyaljuk a fagylaltot - féláron!

Augusztus 14-én pénteken tartják a Fagylalt Éjszakáját, mely keretein belül féláron jutunk a jeges finomsághoz.

Barokk Fesztivált rendeznek Tatán

Az immáron 16. Barokk Fesztivált rendezik meg Tatán, amely augusztus 15-25-ig tart. Most szombaton 16 órakor tartják a megnyitót a Kuny Domokos Múzeumban, ahol köszöntőt mond Michl József polgármester.

Rock Hétvége

A Forrás Rádió hallgat hallgatóira! Tavasszal, egy szavazós játékunkból kiderült, hogy térségünkben rengetegen szeretik az élőhangszeres rock zenét. Az áprilisi Rock Hétvége óriási sikere után megígértük, hogy nyáron újra a húrok közé csapunk. Az idő elérkezett...

Most hétvégén lesz a tatai Minimarathon

A tatai Öreg-tó körül szombaton rendezik a XXXII. Minimarathont, a 13 kilométeres útvonal Tata legszebb részein, az Öreg-tó és a Cseke-tó partján vezet. A nyílt futóversenyen egyéniben és három fős váltókkal lehet indulni.

Irány a Vitányvár!

2015-ben folytatódik a Vértes egyik legszebb várromjának, Vitányvárnak régészeti feltárása és az ehhez kapcsolódó falkonzerválás.

Ünnepélyes avató, és családi nap lesz a Május 1. parkban

Július 12-én kerül sor a tatabányai programra, a park felújítása ugyanis a befejezéséhez közeledik. A program keretében fellép Janicsák Veca, a Kaláka zenekar, lesz Vitéz László bábelőadás a Fabula Bábszínház jóvoltából, de a gyerekek örömére lesz élő óriás társasjáték, lovaskörhinta, és arcfestés.

Retro Hétvége - Nyárra hangolva!

A Forrás Rádióban július 10-11-12-én elhozzuk az elmúlt nyarak igazi hangulatát. Péntek déltől vasárnap estig együtt hallgatjuk meg a '70-es, a '80-as, a '90-es évek és az ezredforduló legemlékezetesebb zenéit, különlegességeit, nyári slágereit. Szóljon minden ismerősének, hogy ezen a három napon felszínre törnek az EMLÉKEK!

ÁSZF