Lejátszás LejátszásHarry Styles - Adore You

Koktél

Varga Lilla

Programajánló

Agyagba gyúrt sorsok kiállítás a tatabányai Puskinban

Agyagba gyúrt sorsok címmel nyílt kiállítás a Puskin művelődési házban. A tárlaton hajléktalan emberek műveit tekintheti meg a közönség, mely az Utcai Szociális Segítők Egyesületének egyik projektjének művei.

II. mÉrtékadó Konferencia Tatabányán


Az énmárka volt terítéken az Edutus főiskola egyik előadótermében Tatabányán. Ez volt a témája ugyanis a II. Mértékadó konferenciának.

Idén is lesz Tatai Patara

Május 22-én előkerülnek a turbánok és a fegyverek, ismét megrendezik ugyanis Európa legrangosabb török kori történelmi fesztiválját, a Tatai Patarát.

Roxette hétvége a Forrás Rádióban

Európa egyik legsikeresebb zenei formációja, 30 elismert, töretlen év, 9 díjnyertes album, Grammy és rengeteg zenei díj után Svédország pop csapata májusban Budapesten koncertezik!

Kiállítás nyílt a Kormányhivatalban Tatabányán

"Egy csokorral…" címmel nyílt kiállítás a Kormányhivatalban Tatabányán. A hivatal szívügyének érzi a művészet bemutatását, hiszen kicsit kizökkentenek minket a szürke hétköznapokból.

Závada Pál író érkezik Tatára május elején

Az író a Móricz Zsigmond Városi Könyvtár Könyves Szerda című programjának vendége lesz. A Kossuth-díjas alkotóval május 6-án, szerdán 17 órakor lehet majd találkozni.

ÁSZF