Lejátszás LejátszásFelix Jaehn / Gucci Mane / Marc E. Bassy - Cool

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

Programajánló

XIII. Déva Gála

Az immáron XIII. Déva gálát tartják november 28-án 18 órai kezdettel a tatabányai Jászai Mari Színház, Népházban, a Bányász Táncegyüttes és Emmer Róbert szervezésében, rendezésében a Böjte Csaba által alapított otthonokban lakó gyerekek támogatására.

Citeratalálkozó Szőnyben

A Népművészet Hete programsorozat keretében Citeratalálkozót rendeznek Szőnyben, november 15-én vasárnap délután három órától, a Petőfi Sándor Művelődési Házban.

60-ban a Beat Barlangban

Az ingyenesen látogatható zenei program a 60-as és 70-es évek világába kalauzol.

Testamentum a Sportcsarnokban

November 4-én 19 órától mutatják be ismét Koltay Gábor rendező, Komárom díszpolgára Testamentum című zenés pódiumjátékát a komáromi Városi Sportcsarnokban, mellyel a 70 éve mártírhalált halt egykori városépítő polgármester, Alapy Gáspár emléke előtt tisztelegnek.

Egészségnap Oroszlányban

A Vöröskereszt november 5-én 10- 16.30 óráig az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtárban egészségnapot szervez.

Pályaválasztási Kiállítás Tatabányán

Komárom-Esztergom megye összes pályaválasztás előtt álló általános iskolását megmozgató kiállítás helyszíne lesz pénteken és szombaton Tatabányán a Földi Imre Sportcsarnokban.

Töklámpás Fesztiválra mehetünk a hétvégén

Pénteken és szombaton igazi tökös napok várnak a dorogiakra. A Gáthy Zoltán Városi Könyvtárban pénteken tökös ételek kóstolója, ablakdíszek készítése és játéksarok várja az érdeklődőket 14 órától. Szombaton a Schmidt Sándor Agorán Töklámpás Fesztiválra hívják az érdeklődőket a szervezők.

ÁSZF