Lejátszás LejátszásMICHAEL JACKSON - The Way You Make Me Feel

Koktél

Varga Lilla

Programajánló

Egy kis takarításra invitálják a komáromiakat

Társadalmi munkában szeretnék megvalósítani a Selye János Kórház kert kitakarítását, a tavaszi kertészeti munkák elvégzését és a gyomfák hajtásainak irtását. 

Leszenszky László festőművész kiállítása

Új kiállítást nyit február 11-én a tatabányai József Attila Megyei és Városi Könyvtár a komáromi Klapka György Múzeum Képzőművészeti Gyűjteményéből 17.00 órakor a Népház Úti Fiókkönyvtárában (Népház u. 5).

Star Wars nap az Agorában

Február 7-én vasárnap intergalaktikus helyszínné változik a Vértes Agorája.

III. Tatabányai Malacságok

Február 6-án rendezik meg a III. Tatabányai Malacságok elnevezésű rendezvényt új helyszínen: az Árpád téren, Tatabánya városközpontjában.

Kiállítás nyílik a Dorogi Galériában

Retro címmel még tavaly júliusban térségi, mûvészeti pályázatot írt ki Dorog Város Képviselõ-testülete. Öt kategóriában - képző-, fotó-, írás-, tánc- és zeneművészeti - küldhettek be pályaműveket a dorogi és az esztergomi kistérség 24 településén élő, amatőr és profi alkotók.

Magyar Kultúra Napja Komáromban

A Magyar Kultúra Napja alkalmából, ünnepi programra várnak minden érdeklődőt az Észak-Komáromi Kultúrpalota Duna Menti Múzeum dísztermébe, január 23-án szombaton délután öt órakor.

Az ország első búcsúját Környén tartják

Évszá­za­dok óta Kör­nyén tart­ják Magyar­or­szág első búcsú­ját, hiszen a köz­sé­g Római Kato­li­kus Víz­ke­reszt Temp­lo­mát a Három Kirá­lyok tisz­te­le­tére szen­tel­ték fel.

ÁSZF