Lejátszás LejátszásArizona Zervas - Roxanne

Zene

Programajánló

Kontrasztkiállítás Komáromban

Kontrasztkiállítás nyílik Komáromban április 5-én a Vállalkozók Házában. A Kontrasztkiállítás a református egyház és a rendőrség közös család- és ifjúságmentő projektje.

Hangverseny Komáromban

Romantikus zongora hangversenyre invitálják a zene kedvelő komáromiakat az Egressy Béni Művészeti Iskola hangversenytermébe.

Országos Kézműves Nap

Május 14-én a Tarjáni Művelődési Házban rendezik a Magyarországi Németek 1. Országos Kézműves Napját.

Március 15-i megemlékezések

Az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc 168. évfordulója alkalmából Komárom-Esztergom megyében is több helyszínen rendeznek programot. 

Márciusi programok Dorogon

Számos színes programmal várja a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt márciusban is a Gáthy Zoltán Városi Könyvtár és Helytörténeti Múzeum Dorogon. Március 10-én dr. Kádár Annamária pszichológus látogat el a könyvtárba, aki Mese, mint hamuban sült pogácsa címmel tart előadást 17 órától.

Egy újabb Kávészünet

Folytatódik a Kávészünet elnevezésű talkshow programsorozat Komáromban.

Várják az érdeklődőket az újabb Mesesarok programra

Február 26-án pénteken lesz a Mesesarok elnevezésű program soron következő rendezvénye. Ezúttal Dr. Forrai Zsolt rendőr ezredes, Tatabánya rendőrkapitánya lesz a vendég a József Attila Megyei és Városi Könyvtárban.

A betegségek lelki okairól lesz szó az újabb találkozón

A Hetednapi Adventista Egyház által szervezett „Legfőbb értékünk a testi-lelki egészség” című sorozat következő előadásán a betegségek lelki okairól lesz szó, valamint egy újabb házi gyógymóddal is megismerkedhetnek a résztvevők.

ÁSZF